Fidesz vagy MSZP, Orbán, vagy Mesterházy, melyik párt lenne jobb, és miért? (Kérdések lent)
1:Jobb lenne, ha a Fidesz kapna még 4 évet, vagy jobb lenne ha az ellenzéki összefogás nyerne, szerintetek?
2: Az EU minek örülne jobban?
3: A kiskeresetűeket melyik támogatná jobban?
4: Az ország hosszútávú érdekeinek, melyik párt felelne meg jobban?
5: Melyik a legkisebb rossz?
Nagyon szépen köszönöm, várom a véleményeket?
1. Egyik sem jó.
2. Senkit nem érdekel, hogy minek örül.
Gondolom annak, aki csontig benyal nekik.
4. Pontosan mire gondolsz?
Etnikai, gazdasági szempontok szerint?
Etnikai tekintetben egyik párt sem jó hosszútávon.
Hisz, láthatjuk, hogy gyakorlatilag szaporítják az egyik etnikumot meg pozitívan diszkriminálják a szavazatokért.
Az újszülött gyerekek közül valamelyik évben már 40 százaléka ahhoz az etnikumhoz tartozott, de lehet ma már több is.
Gazdasági tekintetben sem valami jó egyik sem.
A Fidesz elkezdett valamit, ezt végig kellene vinni.
Egy kis növekedést már sikerült produkálniuk.
Nekem minden ember egyenlő, nem teszek különbséget ember, és ember közt etnikai alapon. Persze ehhez hozzátéve én is azt szeretném, hogy Magyarországon magyar emberek éljenek többségben.
És gazdaságilag?
A válaszod meg köszönöm.
Bocs, nem vettem észre, hogy reagáltál, épp akkor írtam.
A Fidesz szerinted eléggé támogatja a kiskeresetűeket, vagy inkább a tehetősebbeket? Az adókulccsal a tehetősebbeknek kedvezett, viszont ha jobban mögé nézünk a dolgoknak, akkor azt látjuk, hogy mindenki ugyanannyi százalékban adózik, tehát egyenlő bánásmód van-e tekintetben. (Persze más kérdés, hogy kinek kéne jobban segíteni, szegénynek vagy gazdagnak, volt is ilyen kérdés itt az oldalon, és mostanság eléggé sok van) A családi adókedvezménnyel is azokon segített, akiknek több van a zsebükben, viszont ha jobban mögé nézünk, akkkor láthatjuk, hogy ez nem segély, és egy minimálbéresnek nincs annyi adóalapja, hogy túl sokat ki tudjon belőle használni. Szerinted támogatja a kiskeresetűeket is a Fidesz? És az LMP szóba jöhet, mint kormányváltó párt? És a Jobbik?
a fidesz jobb mindenképpen!
az mszp hazaáruló, usa-eu csahos, clintonné és baromzó + a multivállalatok legnagyobb ksizolgálói a magyar nép ellen!
1. ellenzéki összefogás engem az elvesztegetett szdsz-mszp harcokra emlékeztet, amikor az 5% kormány párt irányította a mszp-t!
2. Bajnainak. Bajnait még az atv se szokta kritizálni. Neten nem lehet róla anyagokat találni miniszterelnökségéről csak a beiktató és a lemondó beszédéről lehet videót találni. (Gyurcsány kormány minisztereként vagy miniszterelnökként volt egyáltalán felszólalása a parlamentben?)
3. Fidesz, aki valóban rászoruló volt, az már az mszp alatt is szenvedett (hiába kapott ingyen hitelt).
4. nem tudom, azt tudom ki az aki biztosan (bizonyítottan) alkalmatlan
5. Talán csak azért a fidesz, hogy a baloldal átgondolja végre, hogy el kell felejteni az mszp-t Bajnaival és Gyurcsánnyal együtt!
1. Fidesz: Van világos, láthatóan működőképes koncepció.
2. Mi vagyunk az EU. Az EU nem a vízfej, hanem az adott országban élő emberek. Én sem mondom meg, milyen német kormány legyen, és nem is várom semmilyen szervtől, hogy megmondja a németeknek az én nevemben, hogy kit akarjanak.
3. Az egyik az egész országot kiskeresetűvé vagy segélyből élővé akarja tenni (proletárállam), a másik az egész országot egy önmagáról anyagilag rendelkezni tudó társadalommá akarja tenni (polgári állam). Kérdés, hogy proletárállamot vagy erős középosztállyal rendelkező államot akarunk.
4. Vessük össze 1998-2002 és 2010-2014 kormányzását 2002-2008 kormányzásával. Melyik felelt meg legjobban az ország érdekeinek, az fog a továbbiakban is. Mellesleg az egyik pártnak van hosszútávú jövőkoncepciója, a másiknak nincs.
5. Bármilyen rossz a jelenlegi helyzetben az ország végét jelentheti. 2008-ban Görögország előtt borult be Magyarország elsőként az EU-ban a válság alatt. Kész csoda, hogy 2010 után nem jutottunk a válság által bedarált oszágok kilátástalan sorsára.
Szépen megkérek mindenkit, hogy ha teheti azért ne pontozzon le senkit, mert vagy Mszp-s, vagy Fideszes!
Köszönöm, én meg minden válaszolónak adok egy zöld kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!