Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz vagy MSZP, Orbán, vagy...

Fidesz vagy MSZP, Orbán, vagy Mesterházy, melyik párt lenne jobb, és miért? (Kérdések lent)

Figyelt kérdés

1:Jobb lenne, ha a Fidesz kapna még 4 évet, vagy jobb lenne ha az ellenzéki összefogás nyerne, szerintetek?

2: Az EU minek örülne jobban?

3: A kiskeresetűeket melyik támogatná jobban?

4: Az ország hosszútávú érdekeinek, melyik párt felelne meg jobban?

5: Melyik a legkisebb rossz?

Nagyon szépen köszönöm, várom a véleményeket?

2013. dec. 7. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha e 2 párt közül kell választani, az sorban állás lóf*aszért. Melyik a jobb, az ország eladása, vagy a diktatúra?
2013. dec. 7. 16:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem azért még diktatúra nincs, attól távol vagyunk. Dédmamám megélte a Horthy korszakot, a 2. világháborút, a Kádár rendszert, ő tudna mesélni a diktatúrákról. :)
2013. dec. 7. 16:39
 13/18 Noriko. ***** válasza:
Ezek közül egyiket sem választanám. Annyi biztos, hogy a kiskeresetűek nem a Fideszre fognak szavazni, ahogy én sem.
2013. dec. 7. 20:25
 14/18 Joe Makepeace ***** válasza:

1. Az ellenzéki "összefogás"...

2. MSZP

3. MSZP

4. MSZP

5. MSZP

(Nem vagyok MSZP-s, csak a kérdés két lehetőséget kínált jelen esetben)

"A Fidesz elkezdett valamit, ezt végig kellene vinni.

Egy kis növekedést már sikerült produkálniuk"

...hát nagyon nem kellene véghez vinniük...

"az mszp hazaáruló, usa-eu csahos, clintonné és baromzó + a multivállalatok legnagyobb ksizolgálói a magyar nép ellen!"

Aki ezen a szinten van, arra kár szót vesztegetni, már idegesíteni sem tudnak az ilyenek...

"Én sem mondom meg, milyen német kormány legyen, és nem is várom semmilyen szervtől, hogy megmondja a németeknek az én nevemben, hogy kit akarjanak"

Igen, csak a helyzet az, hogy az a csúnya EU egy olyan szervezet, ami nem tűri, hogy a tagállamai között ilyen XV. századi ország legyen, mert lehet ezt a Burkina Faso/ Egyenlítői Guinea vonalat erőltetni, csak ehhez nem partner az EU! Vajon miért "?!"...

"Az egyik az egész országot kiskeresetűvé vagy segélyből élővé akarja tenni (proletárállam"

Ülj le egyes...

A kérdésre: ha lehet, inkább proletárállamot!

A másik költői kérdésre: 2002-2008 közötti (bár inkább 2009 volt a vége)

Azt elhiszem, hogy a fideszeteknek lenne jövő koncepciója az nem is kétséges, nekik már f sza lenne az tuti...

2013. dec. 7. 20:59
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Joe Makepeace, ez egy igazi kommunista komment volt tőled, nem is vártunk mást! az igazságot leírtam az fáj neked és elintézed ennyivel: "Aki ezen a szinten van, arra kár szót vesztegetni, már idegesíteni sem tudnak az ilyenek..."
2013. dec. 7. 22:00
 16/18 lutaker ***** válasza:
Soha többé fidesz!!!
2013. dec. 9. 08:53
 17/18 Galamb András ***** válasza:
A Fidesz jobb mert az EU-val is szembe szált. Most meg mindenki elismeri az ország teljesítését. Csak az MSZP nem most is rossz fénybe tünteti fel.
2013. dec. 11. 11:19
 18/18 lutaker ***** válasza:
Fidesz a nyamvadt közmunkabérrel,és a szintén semmit nem érő rezsicsökkentéssel fényezi magát....utálatosak.
2013. dec. 11. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!