Fidesz vagy MSZP, Orbán, vagy Mesterházy, melyik párt lenne jobb, és miért? (Kérdések lent)
1:Jobb lenne, ha a Fidesz kapna még 4 évet, vagy jobb lenne ha az ellenzéki összefogás nyerne, szerintetek?
2: Az EU minek örülne jobban?
3: A kiskeresetűeket melyik támogatná jobban?
4: Az ország hosszútávú érdekeinek, melyik párt felelne meg jobban?
5: Melyik a legkisebb rossz?
Nagyon szépen köszönöm, várom a véleményeket?
1. Az ellenzéki "összefogás"...
2. MSZP
3. MSZP
4. MSZP
5. MSZP
(Nem vagyok MSZP-s, csak a kérdés két lehetőséget kínált jelen esetben)
"A Fidesz elkezdett valamit, ezt végig kellene vinni.
Egy kis növekedést már sikerült produkálniuk"
...hát nagyon nem kellene véghez vinniük...
"az mszp hazaáruló, usa-eu csahos, clintonné és baromzó + a multivállalatok legnagyobb ksizolgálói a magyar nép ellen!"
Aki ezen a szinten van, arra kár szót vesztegetni, már idegesíteni sem tudnak az ilyenek...
"Én sem mondom meg, milyen német kormány legyen, és nem is várom semmilyen szervtől, hogy megmondja a németeknek az én nevemben, hogy kit akarjanak"
Igen, csak a helyzet az, hogy az a csúnya EU egy olyan szervezet, ami nem tűri, hogy a tagállamai között ilyen XV. századi ország legyen, mert lehet ezt a Burkina Faso/ Egyenlítői Guinea vonalat erőltetni, csak ehhez nem partner az EU! Vajon miért "?!"...
"Az egyik az egész országot kiskeresetűvé vagy segélyből élővé akarja tenni (proletárállam"
Ülj le egyes...
A kérdésre: ha lehet, inkább proletárállamot!
A másik költői kérdésre: 2002-2008 közötti (bár inkább 2009 volt a vége)
Azt elhiszem, hogy a fideszeteknek lenne jövő koncepciója az nem is kétséges, nekik már f sza lenne az tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!