A baloldal kajak megbeszélte észak-koreával, hogy dobjanak ide atomot? (ha) fideszesek mondták, én elhiszem de tényleg?
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 10:34
1/12 ConnectCare válasza:
Már le is dobták, csak a Fidesz majd csak a kampány hajrájában akarja ezt bejelenteni, hogy ezzel is magához terelje a népet.
2/12 anonim válasza:
Itt napról-napra egyre több a hülye kérdés.
3/12 anonim válasza:
Nem, a baloldal gépkocsi megbeszélte észak-koreával.
4/12 anonim válasza:
Én fideszes vagyok, és azt mondom, sürgősen menj vissza az iskolába, tanulj szorgalmasan, mással ne foglalkozz, mert megárt neked. Mivel ezt elhiszed nekem, további megbeszélnivalónk nincs. Az "atomot" meg hagy a hozzáértőkre, ne aggódj, begyűjtjük, neked nincs rá szükséged.
5/12 anonim válasza:
A szemünk láttára bontakozik ki rendszeresen a fideszes "szellemi szinvonal". :)))
6/12 anonim válasza:
Személyes tapasztalat hogy ne higyj el semmit senkitől. (Én pl, abban se vagyok biztos hogy ez nem kamukérdés egy baloldalitól aki a fideszeseket akarja - jogosan - égetni. Ti meg beveszitek hogy ezt fideszesek mondták...)
8/12 anonim válasza:
"Itt napról-napra egyre több a hülye kérdés."
Csodálkozol?
Ez már a megnövekedett radioaktív sugárzás eredménye. :)
9/12 anonim válasza:
én láttam is a gombafelhőt csak a médiatörvény miatt nem lehet leközölni mi történt
de én úgy hallottam hogy a kisgazdapárt megmaradt partizánjai ill alvóügynökeinek köszönhető XD
komolyan ilyen hülyeséget is rég hallottam
10/12 anonim válasza:
Állitolag két hidrogénatomot már be is csempésztek a bolsik az országba. Most jönnek az oxigénnel, Tiszta gáz!!(bocs! Viz!) De kajak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!