A baloldali pártok meg fogják szűntetni a rezsicsökkentést! Ennek is örülnétek ti baloldalra szavazók?
Nem vagyok balodali, nem rájuk fogok szavazni, de a rezsicsökkentést én is megszüntetném! Nagy kamu az egész, és pár év múlva könnyen ráfizethetünk.
Csak a sok Fidesz birka beveszi, hogy hű de jó.
Igaz, hogy pár ezer forinttal csökkent a gázszámlám, de a gáz fűtőértéke romlott. Több gázt fogyasztok ahhoz, hogy a lakásban 20 fok legyen, mint eddig. A főzést is legalább félórával hamarabb kell elkezdenem, ha délre ebédet akarok.
Na, akkor lássuk csak szép sorban:
1, A rezsicsökkentés mind ideológiai, mind gazdasági szempontból 100%-osan bal oldali húzás. Szóval ha ennyire támogatod jövőre nem is az MSZPre kell szavaznod, hanem egyenesen a munkáspártra.
2, Attól hogy Viki teleplakátolta vele az országot, én határozottan többet fizetek, mint tavaly.
3, A dolgot úgy is meglehetett volna oldani, hogy csökkentjük az energiaszolgáltatásra kiszabott áfát és egyéb kormányzati rablásokat. De inkább az a verzió került megvalósításra, ami leépítéseket és a hálózat fejlesztésének elmaradását eredményezi.
Utolsó:
"1, A rezsicsökkentés mind ideológiai, mind gazdasági szempontból 100%-osan bal oldali húzás. Szóval ha ennyire támogatod jövőre nem is az MSZPre kell szavaznod, hanem egyenesen a munkáspártra."
ez nem baloldlaiságról, jobboldaliságról szól!
a rezsicsökkentés a népért van, mivel a népet kizsákmányolják a multiszolgáltatók, gigaprofittal dolgoznak! ezt a gyakorlatot kellett végre megakadályozni! ez nem baloldaliság, egyszerű hazafiasság, patriotizmus, ami hála az Istennek megvana fideszben!
"2, Attól hogy Viki teleplakátolta vele az országot, én határozottan többet fizetek, mint tavaly."
biztos azért fizetsz többet, mert sokkal többet fogyasztasz! lehet még egy éve nem ültél egész nap a gép előtt, hogy Orbán Viktort mokcsold! tudod a számítógép viszi az áramot!
"3, De inkább az a verzió került megvalósításra, ami leépítéseket és a hálózat fejlesztésének elmaradását eredményezi."
honnan tudod, hogy ezt eredményezi? na ja, a kommunistáid mondták/rágták a szádba!
"ez nem baloldlaiságról, jobboldaliságról szól!"
Elnézést, megtévesztett, hogy már a kérdésben is szerepel a "ti baloldalra szavazók" kitétel...
"biztos azért fizetsz többet"
Ha te mondod...
"a kommunistáid mondták/rágták a szádba"
Hú. Csúnya gonosz gigaprofit, de a másikat kommunistázzuk? Ez annyira aranyos, hogy még haragudni se tudok érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!