A balliberálisoknak mi bajuk a Turulmadárral?
11.
Ahogy mondani szokták, van a magyar, meg a magyarországi.
Radnóti Miklós származása ellenére, 100% magyar volt.
Na, de Kertész Imre, Kertész Ákos?Kizárt, hogy ők magyarok, ők csak magyarországiak.
Azt, hogy melyikhez tartozol az rajtad áll.
Tény, hogy nem szép dolog politikai oldaltól származtatni, hogy ki magyar ki nem, de ma az Európai Unióban minden a balliberális oldalnak kedvez, az ő szekerüket tolja, az ő szellemiségükben hoznak törvényeket.
Ezért érthető, hogy a jobboldaliak kicsit frusztráltak, illetve sok köztük az euroszkeptikus.
Előre látom a holnapi kérdést: mi bajuk a baloldaliaknak a Pick szalámival? Vagy: miért akarják kiirtani a szürke szarvasmarhát?
32/F
Én semmin nem lepődök meg, ha balliberálisokról van szó.
A múltkor az ATV-n egy olyan nőt láttam és hallottam, aki szerint a magyarság szó használata kirekesztő.
A nő szintén balliberális volt.
Én sem lepődök meg rajta, hogy nem fogtad fel a betelefonáló mondandójának a lényegét. Nem a magyarokat szídta, hanem azt, hogy egyesek eldöntik, hogy ki a magyar és ki nem.
A magyarság valóban egy kirekesztő szó, mert csak a Jobbikosok lehetnek azok.
32/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!