Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisoknak mi bajuk...

A balliberálisoknak mi bajuk a Turulmadárral?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 17:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
77%
Én pedig rögtön kommunista zsidó lettem a Jobbikos ismerősöm szerint és ő nem akar velünk barátkozni. Az éremnek két oldala van. Undorítónak tartom, hogy sokaknak párttól függ, hogy ki a magyar és ki nem.
2013. nov. 27. 17:50
 12/37 anonim ***** válasza:
22%

11.

Ahogy mondani szokták, van a magyar, meg a magyarországi.

Radnóti Miklós származása ellenére, 100% magyar volt.

Na, de Kertész Imre, Kertész Ákos?Kizárt, hogy ők magyarok, ők csak magyarországiak.

Azt, hogy melyikhez tartozol az rajtad áll.

Tény, hogy nem szép dolog politikai oldaltól származtatni, hogy ki magyar ki nem, de ma az Európai Unióban minden a balliberális oldalnak kedvez, az ő szekerüket tolja, az ő szellemiségükben hoznak törvényeket.

Ezért érthető, hogy a jobboldaliak kicsit frusztráltak, illetve sok köztük az euroszkeptikus.

2013. nov. 27. 17:57
 13/37 Dick Esmen ***** válasza:
46%
Erőltetett.
2013. nov. 27. 17:59
 14/37 anonim ***** válasza:
23%
sose hallottak róla, amit nem ismernek attól rettegnek... mint az ős ember a tűztől ..
2013. nov. 27. 18:09
 15/37 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, honnan szedted ezt a hülye kérdést?
2013. nov. 27. 18:19
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
A balliberálisoknak leginkább azokkal a primitív emberekkel van bajuk, akik egyfolytában hőzöngenek és minden utcasarokra turulmadarakat pakolnának, mert attól szerintük minden ezerszer jobb lenne ugye...
2013. nov. 27. 19:26
 17/37 anonim ***** válasza:
na még is csak bajuk van a turul madárral nem képesek megkülönböztetni egy radikálist és egy magyart ezért inkább mindenkit katalogizálnak ... Ez erősen emlékeztet a diszkriminációra, ahol magyar jelképek viselése miatt megbélyegeznek embereket.
2013. nov. 27. 19:34
 18/37 anonim ***** válasza:

Előre látom a holnapi kérdést: mi bajuk a baloldaliaknak a Pick szalámival? Vagy: miért akarják kiirtani a szürke szarvasmarhát?

32/F

2013. nov. 27. 19:40
 19/37 anonim ***** válasza:

Én semmin nem lepődök meg, ha balliberálisokról van szó.

A múltkor az ATV-n egy olyan nőt láttam és hallottam, aki szerint a magyarság szó használata kirekesztő.

A nő szintén balliberális volt.

2013. nov. 27. 19:42
 20/37 anonim ***** válasza:

Én sem lepődök meg rajta, hogy nem fogtad fel a betelefonáló mondandójának a lényegét. Nem a magyarokat szídta, hanem azt, hogy egyesek eldöntik, hogy ki a magyar és ki nem.

A magyarság valóban egy kirekesztő szó, mert csak a Jobbikosok lehetnek azok.

32/F

2013. nov. 27. 19:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!