Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisoknak mi bajuk...

A balliberálisoknak mi bajuk a Turulmadárral?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 17:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
36%
Hogy magyar jelkép...
2013. nov. 27. 17:20
 2/37 anonim ***** válasza:
Biztos az, hogy hasonlít a Hitlernek arra a sasos izéjére, amit nagyon szeretett:d
2013. nov. 27. 17:27
 3/37 anonim ***** válasza:
69%
Nekem az égvilágon semmi bajom a Turulmadárral és a többi baloldali ismerősömnek sem. A többi magyar jelképpel sem. Már azt sem tudjátok mibe kössetek bele...
2013. nov. 27. 17:27
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

a ballib egy népfajta? és a turul a vészmadaruk?

mit általánosítgatsz?

2013. nov. 27. 17:29
 5/37 anonim ***** válasza:
77%
Kezd elegem lenni abból a hülyeségből is, hogy aki nem jobbos az nem is magyar. Ez a kérdés is ezt sejteti.
2013. nov. 27. 17:32
 6/37 anonim ***** válasza:
28%
az, hogy szerintem ők alapvetően cinikus, buta, gonosz emberek, főleg a vezetőik. csak jóindulattal lehet magyarnak nevezni őket
2013. nov. 27. 17:33
 7/37 anonim ***** válasza:
19%
Nem rosszindulatúak, csak agymosottak. A vezetőikről nem is beszélve.
2013. nov. 27. 17:35
 8/37 anonim ***** válasza:
41%

"Kezd elegem lenni abból a hülyeségből is, hogy aki nem jobbos az nem is magyar. Ez a kérdés is ezt sejteti."

Én sem vagyok teljesen magyar, származást tekintve.

De a környéken élő baloldaliak meg pláne nem, nem tudom, hogy mindegyikük ilyen, de ők botrányosak.

Szerintük mindenki fasiszta, aki nem baloldali meg szó szerint utálják Magyarországot, a magyar népet is.

Csak a kisebbségeket istenítik.

Ja, és nem a kormányt kritizálják mielőtt azt mondjátok, hanem az országot, a népet.

2013. nov. 27. 17:35
 9/37 anonim ***** válasza:
77%
Nemtudom honnan veszitek ezt a sok sületlenséget, biztos a pártatlan Hírtv-ből. Nem ismerek olyan balost, aki utálja a hazáját és magyarokat. Ezt csak ti magyarázzátok be magatoknak, mert ezt halljátok. Ám az ilyen hozzászólások után nem is csodálnám, ha lenne erre példa. Jobban tudjátok, hogy kit utálunk, mint mi. Csak gratulálni tudok ehhez a hozzáálláshoz.
2013. nov. 27. 17:42
 10/37 anonim ***** válasza:
36%

"Nemtudom honnan veszitek ezt a sok sületlenséget, biztos a pártatlan Hírtv-ből. Nem ismerek olyan balost, aki utálja a hazáját és magyarokat. Ezt csak ti magyarázzátok be magatoknak, mert ezt halljátok. Ám az ilyen hozzászólások után nem is csodálnám, ha lenne erre példa. Jobban tudjátok, hogy kit utálunk, mint mi. Csak gratulálni tudok ehhez a hozzáálláshoz."

Nem nézek TV-t.

Onnan veszem, hogy ilyenekkel élek egy utcában.

Miután előjött a politika téma, hirtelen megromlott a viszonyunk.

Utálnak engem meg a családomat mert szerintük fasiszták vagyunk.

Szerintük az országban is hatalmas a kirekesztés meg a nem tom mik, a múltkor meg valami szegregáció ellenes tüntetésen voltak.

Ez megy, a kisebbségért tüntetni:D

2013. nov. 27. 17:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!