A balliberálisoknak mi bajuk a Turulmadárral?
Kedves utolsó!
Én csak viszonzom a kedvességet.
32/F
"Nem te vagy az első, aki a multikultira azt hiszi, hogy azok multinacionális cégek."
Azért hittem azt, mert mást sem hallok, csak azt, hogy a multik takarodjanak. Mivel Vonától is hallottam, ezért bátorkodtam azt gondolni, hogy minden híve így gondolja.
És nekünk amúgy mi közünk ehhez a "multikultihoz" ? Nem a balosok választottak romát a hatalomra pl. Ha már a cigányozásnál tartunk. Egyébként is kit akarnának már betelepíteni az országba? A romák eleve itt vannak, őket nem kell kinntről hozni. Akkor meg kikre gondolsz? Komolyan érdekel. Európai Uniós államporgároknak pedig ugyanolyan joga van itt letelepedni, munkát vállalni, mint nekünk őnáluk. Ausztriából sem zavarnak senkit haza, sőt örülnek a fiatal, jól képzett munkaerőnek.
Nem azt mondom, hogy tömegesen jöjjenek ide, de nem lesz semmi baja az országnak, ha nem egy szimpla beltenyészet. Amúgy sem sok olyan magyar van már, akinek minden felmenője magyar, apai és anyai ágon is. Bármilyen nehéz is ezt elfogadni.
"Számomra Japán az ideális állam, ahol a leghatározottabban ellene vannak a multikulturalizmusnak, ezáltal olyanok a bevándorlási törvényeik, hogy szinte lehetetlen idegennek letelepedni ott."
Ugyanebben az országban van a sok öngyilkos is, mert agyonhajszolja magát az iskolában vagy a munkahelyén. Az iskolában választhatnak, hogy világtörténelemet vagy csak japánt tanuljanak-e. A földrajz is választható tárgy csak, ezért sokan még a kontinenseket sem tudják megmutatni a térképen. Tudom, mert ismerek olyat, aki ösztöndíjjal kinnt tanult 1-2 évig. Tényleg nagyon idillikus életmód.
A japánok nem utasítanak el mindent, ami külföldi. Hajlandóak beismerni, ha valami jobb és igyekeznek azt implementálni. Ez is közrejátszott abban, hogy hiába voltak a 2. világháború vesztes oldalán, mégis egy feudális államból modern nagyhatalommá váltak. Ha még mindig a nagy hazafiassággal lennének elfoglalva, akkor még mindig a rizsföldeket túrnák. Letelepedni sem lehetetlen náluk, nem egy japánnak van külföldi felesége. Ez náluk már menő. A magyarokat különösen szívesen látják, mert távoli rokonnak vélnek minket.
32/F
"Egyébként is kit akarnának már betelepíteni az országba? A romák eleve itt vannak, őket nem kell kinntről hozni. Akkor meg kikre gondolsz?"
Neked nem tűntek fel az utóbbi pár évben a gombamód szaporodó menekülttáborok és a bennük élő egyre több néger és arab? Az egyetemekre a nigériaiak behozatala? Minek? Mi a francnak kellenek ide?
Biztos olyan jól élnek ők is az országukban, mint mi. Mi is azért vándorlunk ki, de a befogadó ország egy rossz szót nem szól. Talán mert kevésbé rosszindulatú emberek laknak ott.
32/F
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, az antiszemiták miért nem szeretik a csillagokat...
Van, hogy egy szimbólum elsődleges jelentésével semmi baja nincs valakinek, de a hozzá társuló képzetekkel és az azt használó emberekkel igen.
Beszéljünk a vörös vércsék szokásairól is. Arról még nem esett szó a kérdés kapcsán.
Amúgy nem tudtam, hogy a balliberálisoknak bajuk van. Eddig azt hittem, csak az ostobáknak van bajuk.
Nekem például nincs bajom vele. Mindig elégtétellel nézem Tatabánya fölött, több mint 22 évvel ezelőtt is. De az már bajom, ha rossz helyen áll. Az nem jó se az embereknek, se a környezetének, se a Turulmadárnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!