A balliberálisoknak mi bajuk a Turulmadárral?
Sajnos ezt tapasztalom a környezetemben.
32/F
Hagyjuk már ezt az önsajnáltatást.
32 éves vagy és férfi?
Gondolom rendelkezel már kellő egzisztenciával, illetve családdal és egy jó környéken élsz.
Én is jó környéken élek, de veled ellentétben teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi folyik az országban
és épp ezért utálnak a környék liberálisai.
Egyszerűen szörnyű, ha kellő hatalmam lenne....
Ne haragudj, de én sem értem, hogy miért követtek olyan nézeteket.
Magyarország óriási bajban van, a gazdasági problémákon túl, hatalmas az etnikai válság.
Sokan úgy látjuk, hogy a baloldaliaknak nem célja, hogy Magyarország magyar nemzetállam maradjon.
Ja, meg ott van az a multikulti támogatás ,azzal főleg az őrületbe tudnak kergetni.
Itt egyetemen a balliberálisoknak külön klikkjük van és fennhéjázva mászkálnak, felsőbbrendűnek hiszik magukat.
a balliberálisok mindent utálnak ami magyar, nemzeti és hazafias!
annál jobban szeretik a magayrellenes dolgokat!
"Itt egyetemen a balliberálisoknak külön klikkjük van és fennhéjázva mászkálnak, felsőbbrendűnek hiszik magukat."
Az igen! Mégis miféle egyetemre jársz te? Valami nagyon alja hely lehet, ha hagyják így bevinni a politikát. De pláne olyat még nem is láttam, hogy felsőbbrendű balliberális klikk... Normális egyetemen az egyetem falai között nem politizálnak. Sőt normális egyetemen nem ítélnek el mást politikai hovatartozása miatt.
25.
Nem alja egyetem:DD
Nincs politizálás nyíltan, csak a liberálisoknak megvan a klikkjük, aki nem "szabadelvű" azt nem szeretik és másként kezelik.
Ha ismeretlenként annyit mondasz nekik, hogy peace and love, akkor már körülugrálnak.
Nem is ítélik el egymást nyíltan a politikai hovatartozások miatt, de azért éreztetik, hogyha nem tetszel nekik.
Tehát minden olyan burkoltan működik.:D
Igen, 32 éves férfi vagyok. Megkülönbözetető jelzésnek szántam a többi 65%-os hozzászólótól.
Egyébként nem láttam még felsőbbrendűen mászkáló baloldalit, ellentétben sok Jobbikossal. Némelyiknek még egyenruhája, kokárdája is van.
"Sokan úgy látjuk, hogy a baloldaliaknak nem célja, hogy Magyarország magyar nemzetállam maradjon."
Rosszul gondoljátok. Ha egyáltalán ti gondoljátok és nem csak szajkózzátok.
"Ja, meg ott van az a multikulti támogatás ,azzal főleg az őrületbe tudnak kergetni."
Engem is őrületbe tudnak kergetni az ilyen ostoba kijelentések, főleg ha egyetemet megjárt illetőtől hallom. Ha nem kellenek a multik, akkor mi kell helyette? Hol fog az a rengeteg ember dolgozni?
A mezőgazdaságból nem tud egy ország megélni. Egyébként meg sokkal jobban keresek, amióta nem magyar cégnél dolgozok, hanem egy multinál. Itt érdekes módon nem vágják zsebre pl. a prémiumot. És még sorolhatnám.
Ha elvégzed az egyetemet, akkor ne multiba add be a jelentkezésed, mint a köcsög komcsik és majd meglátjuk ki fog több pénzt hazavinni. Egyébként szívesebben dolgoznék magyar cégnél, de sajnos nem éri meg.
"a balliberálisok mindent utálnak ami magyar, nemzeti és hazafias!
annál jobban szeretik a magayrellenes dolgokat!"
Nem a magyar dolgokat utáljuk, hanem az ilyen korlátolt, érthetetlen embereket. Különben meg, ha az olyanok számítanak magyarnak, mint Te, akkor inkább ne is legyek az.
32/F
"Ne haragudj, de én sem értem, hogy miért követtek olyan nézeteket. "
Ez kölcsönös.
32/F
27
Jaj, ez nem igaz.
Nem te vagy az első, aki a multikultira azt hiszi, hogy azok multinacionális cégek.
Nem.
A multinacionális cég meg a multikulturalizmus teljesen két különböző dolog.
Nem vagyok a multi cégek ellen.
A multikulturalizmust viszont nagyon ellenzem.
Tudod, amikor mesterségesen, erőltetetten Sokszínűsítik a társadalmat,bevándorlással, főleg rendkívül eltérő kultúrájú és vallással rendelkező népek országából.Ezzel előidézve nagy problémákat az államalapító nép számára.
Nyugat-Európában multikultiznak az afrikaiakkal meg a muszlimokkal, Magyarországon meg próbálnak a cigányokkal.
Számomra Japán az ideális állam, ahol a leghatározottabban ellene vannak a multikulturalizmusnak, ezáltal olyanok a bevándorlási törvényeik, hogy szinte lehetetlen idegennek letelepedni ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!