Mutat valaki linket, dokumentumot hírt vagy akármit ami bizonyítja, hogy a Gárda bántott megtámadott valakit, vagy kárt okozott?
Nem vagyok gárdatag és nem is akarok az lenni, de látom, hogy annyian utálják a gárdát. Kíváncsi lennék, hogy van e kézzel fogható oka. És most nem olyan dokumentumokat akarok ami arról szól, hogy van az utcán 2ember aki gárdatag vagy gárdaruhában van ás megverték a józsit, hanem maga a gárda mint szervezet követett e el bármi bűntényt.
most nem kell ide a cigányozás zsidózás(az főleg nem), most csak a gárdáról beszéljünk, hogy hol bántott bárkit is. Tudom félelmet kelt. Egy csoport cigány is félelmet kelt. De egyikük már tett azért, hogy féljünk tőlük, a gárda is?
"ma 17:40"
az esetet ismerem, bnőmék iskolájában történt, a figurát már rég kizárták a gárdából, és mint fent is írtam nem olyan eseteket kérek ahol 1-2 emberről van akik személyes dolgokat bűntényeket visznek végbe, mert erről nem a gárda tehet.
Természetesen mint ott a kommentekben is megjelentek az olyan hozzászólok, hogy gárda így meg úgy megszüntetni, stb. De ott is megírták, hogy ez nem a gárda hibája, elovlashattad volna mielőtt linkelsz, csak hogy ne égj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!