Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mutat valaki linket, dokumentu...

Mutat valaki linket, dokumentumot hírt vagy akármit ami bizonyítja, hogy a Gárda bántott megtámadott valakit, vagy kárt okozott?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gárdatag és nem is akarok az lenni, de látom, hogy annyian utálják a gárdát. Kíváncsi lennék, hogy van e kézzel fogható oka. És most nem olyan dokumentumokat akarok ami arról szól, hogy van az utcán 2ember aki gárdatag vagy gárdaruhában van ás megverték a józsit, hanem maga a gárda mint szervezet követett e el bármi bűntényt.

most nem kell ide a cigányozás zsidózás(az főleg nem), most csak a gárdáról beszéljünk, hogy hol bántott bárkit is. Tudom félelmet kelt. Egy csoport cigány is félelmet kelt. De egyikük már tett azért, hogy féljünk tőlük, a gárda is?

2009. nov. 20. 13:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%
Nem találtam sem linket sem dokumentumot.
2009. nov. 20. 17:06
 12/25 anonim ***** válasza:
19%

pl.

[link]

11:47-től kezd érdekes lenni....a video kicsit régebbi.remélem nem baj..

2009. nov. 20. 17:16
 13/25 anonim ***** válasza:

00:47-től nem 11:47-től..ezt akartam írni.

előző voltam

2009. nov. 20. 17:16
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Egyenruhában nem pattognak ezért ilyen dokumentum nincs de hogy mit csinálnak valyon mikor nem parádéznak az más kérdés.
2009. nov. 20. 17:37
 15/25 anonim ***** válasza:
2009. nov. 20. 17:40
 16/25 anonim ***** válasza:
16%
Igen kaptak a gárdisták, beszorítást, gázt, verést
2009. nov. 20. 17:42
 17/25 anonim ***** válasza:
12%
17:40: Hát nem tudom komám! A képen melyik gárdista az illető? Vagy a letakarta szemű dobos? Az biztos gárdista? Egyébként, ha igaz, ilyen szomorú esteket sajnos a rendőrség köreiben is előfordulnak, a cigányságról még csak ne is beszéljünk. Természetesen, eszem ágában sincs mosdatni, kötélt neki.
2009. nov. 20. 18:28
 18/25 anonim ***** válasza:
8%
Előző vagyok: Azért ez is olvassatok el: [link]
2009. nov. 20. 18:33
 19/25 anonim ***** válasza:
22%

a video amit betett a 17.16.-os!

Ez a velemenyem:Milyen szepek!!!!Buszke vagyok rajuk!!!

Sajnalom hogy nem voltam ott!

2009. nov. 20. 19:21
 20/25 A kérdező kommentje:

" ma 17:16":

mondjuk ott szerintem nem csak gárdisták voltak. A videón egy figura rugdosta a rendőröket de azon egy deka egyenruha sincs. A gárdistáktól csak azt látom, hogy demonstrálnak, illetve a rendőrök kiszorítják őket amit nem akarnak és ellenállnak.

viszont nem úgy vettem észre, hogy nekiálltak volna maguktól bántani bárkit is. Ez a demonstráció nem rémlik, hogy mikor miért volt igazából, annyi volt legutóbb. De ha olyat mutattál volna mint az mtv székház lerohanása, akkor azt mondtam volna, hogy igen igazad van.

2009. nov. 20. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!