Mutat valaki linket, dokumentumot hírt vagy akármit ami bizonyítja, hogy a Gárda bántott megtámadott valakit, vagy kárt okozott?
Nem vagyok gárdatag és nem is akarok az lenni, de látom, hogy annyian utálják a gárdát. Kíváncsi lennék, hogy van e kézzel fogható oka. És most nem olyan dokumentumokat akarok ami arról szól, hogy van az utcán 2ember aki gárdatag vagy gárdaruhában van ás megverték a józsit, hanem maga a gárda mint szervezet követett e el bármi bűntényt.
most nem kell ide a cigányozás zsidózás(az főleg nem), most csak a gárdáról beszéljünk, hogy hol bántott bárkit is. Tudom félelmet kelt. Egy csoport cigány is félelmet kelt. De egyikük már tett azért, hogy féljünk tőlük, a gárda is?
00:47-től nem 11:47-től..ezt akartam írni.
előző voltam
a video amit betett a 17.16.-os!
Ez a velemenyem:Milyen szepek!!!!Buszke vagyok rajuk!!!
Sajnalom hogy nem voltam ott!
" ma 17:16":
mondjuk ott szerintem nem csak gárdisták voltak. A videón egy figura rugdosta a rendőröket de azon egy deka egyenruha sincs. A gárdistáktól csak azt látom, hogy demonstrálnak, illetve a rendőrök kiszorítják őket amit nem akarnak és ellenállnak.
viszont nem úgy vettem észre, hogy nekiálltak volna maguktól bántani bárkit is. Ez a demonstráció nem rémlik, hogy mikor miért volt igazából, annyi volt legutóbb. De ha olyat mutattál volna mint az mtv székház lerohanása, akkor azt mondtam volna, hogy igen igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!