Tisztelt liberális gondolkodásúak, mit gondoltok erről, rasszista vagyok vagy ti csináljátok rosszul?
Sajnos sok az agymosott.. A cigányokat nem kiirtani kell, bőven elég ha rájuk is vonatkoznak a törvényeink.
Gondolok itt arra, hogy amikor utazok haza a vonaton 10 esevel utaznak jegy nélkül, szerencsétlen kaller leszallitani nem meri őket egyedül, csak nagy ritkán ha rendőrök is vannak a vonaton.
Ismerősöm megkeseltek 2en, mert nem adott nekik cigit, ismerősöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával mert megprobalta védeni magát, természetesen a 2 cigány egymásnak tanuskodott, ő meg egyedül volt..
Szomszédomat kilakoltattak, mert nem tudta miből fizetni a költségeket, 1 éve nem kap munkát sehol.. Tisztességes 50 körüli pórul járt házaspár, maga mögött 25 év munkával ugyan annál a csődbe ment cégnél.. Az utca végén egy 10 en pár fős putri cigány család önkényesen bekoltozott egy romokban álló házba, azóta sokszorosan megnőtt a bűncselekmények száma, a hatóságok nem tesznek semmit..
Tanár ismerősöm 2.os osztályában van 3 15 éves cigány, képtelenség miattuk órát tartani, de rejtélyes okokból még nem rúgták ki őket, és kisegítőbe sem kerültek (a közel 30 fős putri megfenyegette a tanárt hogy ha szól az igazgatónak megolik..)
Ha egy magyar ember olyan körülmények között neveli a gyereket mint amik a putrikban uralkodnak, állami intézménybe kerül a gyerek, a szülő meg börtönbe veszélyeztetes stb váddal.. Nekik plusz pénz jár 8 gyerek életének a tonkreteleleert..
Soroljam még emberek?
Ébredjetek már, nem kiirtas kell, egyszerűen az hogy a ránk vonatkozó törvények rájuk is vonatkozzanak..
bőven elég, ha nem tutujgatjuk őket, az értelmes cigány eddig is boldogult ha akart, nap mint nap látok a metrón kultúráltan kinéző cigányt utazni, és furcsa módon még a "fajgyűlölő" kopasz hungaristát sem zavarja.. -.-
Várom kedves cigány védőink érveit, mert épp eszű ember számára ez elfogadhatatlan állapot!
21.16
hol védtem a putricigányokat? mely mondataimmal?
szerintem sehol sem tettem ilyet. egy dolgot tettem. közöltem, hogy te valótlanságokat beszélsz. a barátod ellen nem emeltek vádat rasszizmus ellen, mert ilyet nem lehet. a barátod ha valóban megkéselték volna, akkor hivatalból indul eljárás, amiben ő a sértett. nincs olyan bíróság, aki elítél valakit súlyos testisértésért, ha őt megszúrták. meg mondjuk menet közben kb öt ponton változtattad a storyt.
szóval ha azt mondom, hogy hazudsz, akkor az egy tény megállapítás. nincs benne rasszizmus, mert nem a magyarokról beszélek, hanem rólad. nem védtem a bűnöző cigányokat. nem állítottam, hogy nincsenek utcai rablások. semmi ilyet nem mondtam. csak hogy te hazudsz, mert nincsenek érveid, ezért történeteket találsz ki :)
Te tényleg nem vagy százas már bocs.. Akármilyen téveszmeid vannak amit mondtam igaz, nem tudom mire föl képzeled magad olyan okosnak, hogy így meghazuttolj. És képzeld, nem az a rasszista aki cigányozik, lenygyelezik, románozik, hanem aki látatlanban is, kívülállóként is csak azért védi vagy gyanúsítja az egyik oldalt, mert az épp valamilyen kisebbségi.. És 100 százalékban biztos vagyok benne az előzőek alapján, hogy ha most egy cigányt vádolnak alaptalanul, akkor te lennél az első ember a sorban aki azt magyarázza, hogy a magyar ember milyen rasszista..
Remélem felfogod, hogy ez gáz..
Remélem felfogod, hogy egyikünk se tud igazából a másikról semmit, viszont te előre látod, hogy én milyen helyzetekben hogy reagálnék.
Igazából ami biztosan kiderült... Amit te állítasz az nem igaz. Az egész kérdésed igazolása egy kamura épült. Nem tudsz normális ember módjára vitát folytatni, mert az érveid nagyjából kimerülnek a másik becsmérlésében. A helyett, hogy bármivel alátámasztanád az állításod... Ez pedig gáz. Az meg, hogy az okosságomat firtatod, és közben a "hazuttolj" szót nem tudod leírni, na az priceless :D
Ha nem tudsz rólam semmit, miért állítod biztosan, hogy hazudok?
Attól, hogy te azt hiszed igazad van, még nem lesz, és pont te mondtad az előbb, hogy egyikünk sem tud semmit sem a másikról, te viszont ennek ellenére roheszmesen ragaszkodsz ahhoz, hogy már pedig hazudok, és már ilyeneket is belekeversz, hogy mennyire írok helyesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!