Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztelt liberális gondolkodás...

Tisztelt liberális gondolkodásúak, mit gondoltok erről, rasszista vagyok vagy ti csináljátok rosszul?

Figyelt kérdés

Sajnos sok az agymosott.. A cigányokat nem kiirtani kell, bőven elég ha rájuk is vonatkoznak a törvényeink.

Gondolok itt arra, hogy amikor utazok haza a vonaton 10 esevel utaznak jegy nélkül, szerencsétlen kaller leszallitani nem meri őket egyedül, csak nagy ritkán ha rendőrök is vannak a vonaton.

Ismerősöm megkeseltek 2en, mert nem adott nekik cigit, ismerősöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával mert megprobalta védeni magát, természetesen a 2 cigány egymásnak tanuskodott, ő meg egyedül volt..

Szomszédomat kilakoltattak, mert nem tudta miből fizetni a költségeket, 1 éve nem kap munkát sehol.. Tisztességes 50 körüli pórul járt házaspár, maga mögött 25 év munkával ugyan annál a csődbe ment cégnél.. Az utca végén egy 10 en pár fős putri cigány család önkényesen bekoltozott egy romokban álló házba, azóta sokszorosan megnőtt a bűncselekmények száma, a hatóságok nem tesznek semmit..

Tanár ismerősöm 2.os osztályában van 3 15 éves cigány, képtelenség miattuk órát tartani, de rejtélyes okokból még nem rúgták ki őket, és kisegítőbe sem kerültek (a közel 30 fős putri megfenyegette a tanárt hogy ha szól az igazgatónak megolik..)

Ha egy magyar ember olyan körülmények között neveli a gyereket mint amik a putrikban uralkodnak, állami intézménybe kerül a gyerek, a szülő meg börtönbe veszélyeztetes stb váddal.. Nekik plusz pénz jár 8 gyerek életének a tonkreteleleert..

Soroljam még emberek?

Ébredjetek már, nem kiirtas kell, egyszerűen az hogy a ránk vonatkozó törvények rájuk is vonatkozzanak..

bőven elég, ha nem tutujgatjuk őket, az értelmes cigány eddig is boldogult ha akart, nap mint nap látok a metrón kultúráltan kinéző cigányt utazni, és furcsa módon még a "fajgyűlölő" kopasz hungaristát sem zavarja.. -.-

Várom kedves cigány védőink érveit, mert épp eszű ember számára ez elfogadhatatlan állapot!

2013. nov. 19. 16:18
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Tetro, ha nem hiszed el, vagy bunkonak tartasz attól még megtortent és ha körül nézel észre venned, hogy tucatjával történik hasonló, csak ilyen piti ügyek nem kerülnek be a tv-be és ha nem hal meg senki, akkor hirportalok sem kapják fel a sztorit, de mint említettem olyan is volt amikor valaki bele is halt..

Szóval többszörösen nem értem mit nem értesz ezen és miért bizonygatod hogy kamu..

8 napon túl gyógyuló sérülést okozasa miatt indult eljárás, ahol megallapitottak hogy az ismerősöm pusztán fajgyuloletbol belekotott hazafelé 2 ártatlan, gyanútlan cigányba, mire az egyik onvedelembol oldalba szúrta bicskaval, a két cigány egymásnak tanuskodott, a közelben nem volt senki más, így ismerősöm 2 év felfüggesztett kapott, megegyszer mondom: rasszizmusbol elkövetett 8 napon túl gyógyuló sérülés okozasa miatt, nem vagyok jogász, de gyanítom a rasszizmus súlyosbító körülmény, különben nem lett volna külön téma..

A másik két ember ilyeneket állított, hogy gyanútlanul sétáltak és egyszer csak velük szembe jött egy ember, aki mind meghaltok budos cigányok és ehhez hasonlókat üvöltözött, majd elkezdett verekedni az egyik, a társa meg életveszélyesnek látta a helyzetet, ezért megszurta bicskaval, a támadó erre elfutott. Ez és a cigi keres állt egymással szemben tortenetkent, viszont a valóságot alatamasztani szemtanu nem tudta..

Ha hiszed ha nem, így történt..

2013. nov. 20. 13:07
 22/47 tetro ***** válasza:

nem bunkónak tartalak, hanem bunkó módon személyeskedni kezdtél normális válasz helyett.

de sajnos a szövegértésed is egy nagy nulla. sehol sem irtam olyat hogy nem fordulhat elö,hogy valakit megkéselnwk az utcán.

azt irtam, hogy te hazudsz. mert nincs olyan törvény, ami alapján rasszizmzs miatt vádat lehet emelni. ahogy te ezt állitottad. akkor pedig ilyen nem történhetett, szóval hazudsz. vagy ferdités helyett nevezd már meg a paragrafust ami alapján vàdat emeltek.

mondjuk az sem tiszta hogy ha a barátodat valóban megkéselték, akkor miért ellene emelnének vádat... valahogy az egész story nem kóser.

2013. nov. 20. 13:42
 23/47 A kérdező kommentje:
Tetro, befejeztem.. Feladom, nem feladatom bebizonyitani neked, hogy igazat mondok, rosszul esik, hogy hazugnak nevezel, nem is értelek, te biztos jobban értesz hozzá, biztos ott voltál, vagy te is megjelentel a bíróságon amikor tárgyalás volt.. Szerintem primitív dolog így hazugnak nevezni valakit, de te tudod, biztos van egy meggyőződésed az esettel kapcsolatban látatlanban, de hidd el én mentem el haverommal bíróságra, nem te..
2013. nov. 20. 14:04
 24/47 tetro ***** válasza:

amilyen stilusban válaszoltál, az után nem igazán tud meghatni, hogy neked rosszul esik vagy nem.

baromi egyszerüen bizonyithatnád ha igazat mondasz. de erre nem vagy hajlandó, ergo hazudsz. és ez nyilvánvaló hisz Magyarországon rasszizmus miatt nem lehet vádatvemelni.

2013. nov. 20. 14:21
 25/47 A kérdező kommentje:
Nem rasszizmus miatt te fogyatékos... 150x leirtam, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülés okozasa miatt.. Keress rá neten melyik jogszabály és töröld ki vele azt az értetlen segg. d amivel szöveget értelmezni próbálsz.. Bírósági végzést esetleg ne kérjem el haveromtol és szkenneljem be neked, hogy megnyugodjon végre a lelked, b@romarc.. És tudod kit hazuttolj meg..
2013. nov. 20. 14:57
 26/47 tetro ***** válasza:
látod. nem én gondollak bunkónak, te viselkedsz úgy.
2013. nov. 20. 15:17
 27/47 tetro ***** válasza:

már oedig ezt irtad... bunkocska, te drága

'ismerösöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával'

vagy ezt nem te irtad?

2013. nov. 20. 15:21
 28/47 A kérdező kommentje:

Ember, és utána hányszor fejtettem ki neked, hogy mit értettem alatta? 8x biztosan.. Ha ezek után sem tudod felfogni mi történt, akkor igen nagy gondok vannak nálad..

Már kezdem azt hinni, hogy direkt provokálsz, ennyire értetlen nem lehet senki, ilyen agykapacitassal egy kenyeret nem lehet megvenni a boltban, nem hogy ide regisztrálni :O

Könyörgöm mondd azt, hogy felfogtad végre mit mondtam, mert esküszöm dunanak megyek..

2013. nov. 20. 15:28
 29/47 tetro ***** válasza:

tudod a jogban nincs olysn hogy mit értettem alatta. leirtál valamit, ami nem lehetséges. nyilvánvaloan azzal a szándékkal hogy hangulatot szitsál. a barátod ellen maximum testisértés miatt emeltek vádat, csak ennek semmi köze ahhoz hogy cigányok támadták meg. elöször ráadásul azt irtad megkéselték... ennek ellenére ö a vádlott? baromi hiteles. kb mint hogy vádat emeltek rasszizmus miatt... tudod ha mást értettél alatta, akkor talán azt kellett volna leirnod. persze ha csak cigányozni akartál akkor igy is jó.

de akkor azért kimindhatjuk, hogy a barátod ellen nem emeltek rasszizmzs miatt vádat, ugye?

2013. nov. 20. 15:38
 30/47 A kérdező kommentje:

Ezt direkt csinálod?

Leirom 160adszorra most már kíváncsi vagyok mikor jut el az agyadig..

Sétált hazafelé

Kértek tőle egy cigit

Ő nem adott

Megprobaltak erőszakkal elvenni tőle

Mikor egy bicska is elokerult

Ekkor az egyiket leutotte amelyik közelebb állt hozzá, hogy időt nyerjen

Majd elfutott

Utána futottak

Megszurtak az oldalán

Majd ismerősöm kórházba került

Eleinte nem volt belőle ügy

Majd a cigány akit megutott feljelentette, azt állítva, hogy ismerősöm fajgyűlölő és azért támadta meg őket

Bíróságon egymásnak tanuskodtak

Ismerősöm sehogyan sem tudta bizonyítani az igazát

2 év felfüggesztett kapott rasszizmusbol elkövetett 8 napon túl gyógyuló sérülés okozasa miatt

Elnézést hogy nem vagyok jogász, és nem paragrafusokkal írom ezt le..

Remélem minden tiszta, mert én itt befejeztem.. Higyjel amit akarsz, felőlem álom világban is élhetsz ahol ilyenek nem léteznek, de ez sajnos a valóság..

2013. nov. 20. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!