Tisztelt liberális gondolkodásúak, mit gondoltok erről, rasszista vagyok vagy ti csináljátok rosszul?
Sajnos sok az agymosott.. A cigányokat nem kiirtani kell, bőven elég ha rájuk is vonatkoznak a törvényeink.
Gondolok itt arra, hogy amikor utazok haza a vonaton 10 esevel utaznak jegy nélkül, szerencsétlen kaller leszallitani nem meri őket egyedül, csak nagy ritkán ha rendőrök is vannak a vonaton.
Ismerősöm megkeseltek 2en, mert nem adott nekik cigit, ismerősöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával mert megprobalta védeni magát, természetesen a 2 cigány egymásnak tanuskodott, ő meg egyedül volt..
Szomszédomat kilakoltattak, mert nem tudta miből fizetni a költségeket, 1 éve nem kap munkát sehol.. Tisztességes 50 körüli pórul járt házaspár, maga mögött 25 év munkával ugyan annál a csődbe ment cégnél.. Az utca végén egy 10 en pár fős putri cigány család önkényesen bekoltozott egy romokban álló házba, azóta sokszorosan megnőtt a bűncselekmények száma, a hatóságok nem tesznek semmit..
Tanár ismerősöm 2.os osztályában van 3 15 éves cigány, képtelenség miattuk órát tartani, de rejtélyes okokból még nem rúgták ki őket, és kisegítőbe sem kerültek (a közel 30 fős putri megfenyegette a tanárt hogy ha szól az igazgatónak megolik..)
Ha egy magyar ember olyan körülmények között neveli a gyereket mint amik a putrikban uralkodnak, állami intézménybe kerül a gyerek, a szülő meg börtönbe veszélyeztetes stb váddal.. Nekik plusz pénz jár 8 gyerek életének a tonkreteleleert..
Soroljam még emberek?
Ébredjetek már, nem kiirtas kell, egyszerűen az hogy a ránk vonatkozó törvények rájuk is vonatkozzanak..
bőven elég, ha nem tutujgatjuk őket, az értelmes cigány eddig is boldogult ha akart, nap mint nap látok a metrón kultúráltan kinéző cigányt utazni, és furcsa módon még a "fajgyűlölő" kopasz hungaristát sem zavarja.. -.-
Várom kedves cigány védőink érveit, mert épp eszű ember számára ez elfogadhatatlan állapot!
Ember honnan a bubanatos p csàbol tudjam ki tett először feljelentést, mi vagyok én az ügy szakértője?
De abban azért ugye megegyezhetunk, hogy nem vagy százas!?
állitásod szerint senki...
,eleint nem volt ügy belöle'
újabb kamu részlet. ha valóban megkéselnek valakit, akkor már a kórházba rendörök mennek.
miért nem tudsz normálisan beszélni?
Azt hiszel amit akarsz, egyébként bevezettek, hogy nincs olyan onvedelembol hogy aránytalan.. Mr jogász úr.. -. -
Nyilván nem tudom a történet minden pontját profin, egyrészt nem velem, hanem haverommal történt, másrészt nem gondoltam, hogy egy kihallgatáson vagyok..
Annak ellenére, hogy nem vagyok teljesen tisztában az ügy minden apró részleteivel, még igaz, ha ezt a különös dolgot neked nehezedre esik megerteni, az nem az én bajom.. Te nyilván minden apró részletre emlékeznel ha történik valami egyik haveroddal..
A gyanúsitgatasaid szánalmasak, attól hogy kotekszel és homokba dugod a fejed, a tények nem fognak változni..
Adja az isten, hogy veled ne történjen hasonló, azt meg pláne, hogy utána ne találkozz ilyen hozzád hasonló idiótaval..
Mi van?
Attól hogy a tárgyaláson ott voltam, honnan kéne tudnom ilyen részleteket, mint hogy ki jelentette be az esetet először.. Ember te hallod magad, mennyi baromságot össze magyarázol csak ezért hogy bizonygass valamit, amiről fullra fingod sincs, csak van egy téves elképzelésed?
Igen és nyilván azért írtam ezt az egészet, hogy embereket uszitsak, mire is? Arra, hogy legyen mindenkinek egyenlő joga? Na ne egy borzasztó hazug gazember vagyok.. Te viszont vagy rasszista, vagy magyar ellenes vagy, ha ennyire ellenzed.. -. -
Pont erre akartam felhivni a figyelmet, hogy az ilyen elvakult emberek miatt van gáz és leginkább ettől a túlzott vedelemtol forog a bicska a magyar ember kezében amikor cigány ügyről van szó, mert tutira biztos lehetsz benne, hogy akármi történik jön egy cigány védő aki megmagyarazza, hogy a magyar miért hülye és a cigányt miért sajnáljuk..
Ébredj.. Egyenjogusagot ember.. Ha most azt mondtam volna, hogy belekotott a cigányba és azért kapott felfüggesztett, akkor is itt kotekednel és bizonygatnad, hogy hazudok??
Na pont erre az idiotasagra próbáltam felhivni a figyelmet..
Te rasszistabb vagy mint én, én egyenjogúságot szeretnék, te meg bebizonyitani, hogy vagy a magyar a hibás vagy senki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!