Kedves Hungaristák, Anarcshisták, stb. Ti hogy lettetek a saját ideológiátok iránt enyyire eltökéltek? Vagy csak divat miatt csináljátok?
Elmesélem a saját törénetemet diohéjban:
NagyonNagyonNagyonNagyonNagyon belezugtam egy erdélyi (természetesen) magyar lányba (Most a kapcsolatunk részleteit hagyjuk, mert szappan operát lehetne belöle irni)..szoval attol kezdve lettem nagymagyarország-mániás, meg akkor kezdtem el felnézni wass albertre, az Ő hatására.. Szoval ezért nem szeretem a divatmagyarokat,
mert ők nem élték át azt amit én.. Nekik nem jelent ez az egész semmit, csak amit bebeszéltek maguknak..nekik ez tényleg csak egy divat..
Tehát: Véleményeket, saját sztorikat, ilyeneket várok!
(ja, és annál konkrétabb válaszokat várok mint h "szimplán tetszik az ideologia", mert attól még nemm kell radikálisan eltökéltnek lenni)
Sztereotípiákkal dobálózol. Ha valaki hungarista, arra jó oka van. Neked ez az okod.
Másnak miért ne lehetne?
A hungaristákra gyakran sütik rá hogy "divatmagyarok", hogy hiteltelenítsék őket.
Mint mondtam volt, minden "divatmagyarnak" van oka. Lehet - mint a tiéd - szerelem, lehet hogy ő is határon túli magyar, vagy csak lehet, hogy tenni szeretne valamit, mert felháborítja, ami a nemzettől elszakadt területen élő magyarság állapotát jellemzi.
Természetesen vannak olyan emberek, akik a társaságuknak akarnak megfelelni azzal, hogy magyarkodnak.
Úgy, h_lyegyerek h mindketten eltökéltek az elképzeléseik iránt. Tod.. végig kell olvasni a kérdést, és fel kell fogni.. de ugy látom késő van már neked ehhez: huzás aludni!
Amugy terhes vagy:D
"keveri ös unatkosze."
keveri azokat össze
Akár a liberalizmus, a kommunizmus, a nemzetiszocializmus, egyik sem megvalósítható az ember természete miatt.
Innentől kezdve vagyok nemzeti érzelmű, ami egy tulajdonság és azért alakult ki, mert sokat olvasok, gondolkodok a politikán és zavar, hogy kifosztják az országunkat, hogy ellepnek a bűnöző bevándorlók, hogy a kisebbségnek több joga van és félek éjszaka hazautazni a vonaton. A saját országomban. Sőt európai is vagyok és ugyan ezek a problémák ugyanúgy zavarnak ha más országban történnek. Amerikába mit csinálnak meg izralelbe az arabokkal hát azt leszrom.
Ja és az anarchizmus baromság és nem függ össze sehogy a kettő, béna vagy és ratyi kis köcsög
Az előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!