Milyen divat van külföldön?
Szeretném tudni h milyen a stílusuk az Eu s országoknak? a nők/férfiak hogy öltözködnek?
A magyar divatról mit gondoltok? Hogy öltözködnek a külföldiek? aki más országokban járt mit látott, hallott?
Ha tudtok képet belinkelni annak is örülnék!
Hasonlóan ahhoz, ahogy itthon két év múlva fognak azok, akiknek nincsen saját ízlésük.
Szerintem Franciaország (fekete, testhezálló cuccok) és Spanyolország (Zara, Springfield) a két nagy európai divatdiktátor, csak az a baj, hogy az ottani embereknek általában van stílusérzékük. A boltok által forgalmazott cuccokat egyéni stílusérzék kell, hogy kiegészítse.
Nem mondom, hogy Magyarországon senkinek nincs... de sokaknak nincs. Az, hogy kevesebb a pénz, nem indok arra, hogy minden második ember undorító, zsíros hajjal menjen az utcára, hogy abszolút igénytelen ruhákat öltsön magára (lehet hogy újak a ruhák, de szarul kombinálja őket), illetve hogy nejlonzacskók özönével helyettesítse a táskát.
Én bevezetném vizuális környezetszennyezést büntető pénzbírságot. Ezzel ösztönözni lehetne a magyar lakosságot a rendszeres tisztálkodásra és igényes öltözködésre.
Pedig a magyaroknak jók a testi adottságaik. Tudom, közhely, hogy a magyar lányok a legszebbek, de mégis van benne valami.
Ettől függetlenül tényleg sok ember mászkál igénytelenül az utcán itthon. Fizikai adottságoktól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!