Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztelt liberális gondolkodás...

Tisztelt liberális gondolkodásúak, mit gondoltok erről, rasszista vagyok vagy ti csináljátok rosszul?

Figyelt kérdés

Sajnos sok az agymosott.. A cigányokat nem kiirtani kell, bőven elég ha rájuk is vonatkoznak a törvényeink.

Gondolok itt arra, hogy amikor utazok haza a vonaton 10 esevel utaznak jegy nélkül, szerencsétlen kaller leszallitani nem meri őket egyedül, csak nagy ritkán ha rendőrök is vannak a vonaton.

Ismerősöm megkeseltek 2en, mert nem adott nekik cigit, ismerősöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával mert megprobalta védeni magát, természetesen a 2 cigány egymásnak tanuskodott, ő meg egyedül volt..

Szomszédomat kilakoltattak, mert nem tudta miből fizetni a költségeket, 1 éve nem kap munkát sehol.. Tisztességes 50 körüli pórul járt házaspár, maga mögött 25 év munkával ugyan annál a csődbe ment cégnél.. Az utca végén egy 10 en pár fős putri cigány család önkényesen bekoltozott egy romokban álló házba, azóta sokszorosan megnőtt a bűncselekmények száma, a hatóságok nem tesznek semmit..

Tanár ismerősöm 2.os osztályában van 3 15 éves cigány, képtelenség miattuk órát tartani, de rejtélyes okokból még nem rúgták ki őket, és kisegítőbe sem kerültek (a közel 30 fős putri megfenyegette a tanárt hogy ha szól az igazgatónak megolik..)

Ha egy magyar ember olyan körülmények között neveli a gyereket mint amik a putrikban uralkodnak, állami intézménybe kerül a gyerek, a szülő meg börtönbe veszélyeztetes stb váddal.. Nekik plusz pénz jár 8 gyerek életének a tonkreteleleert..

Soroljam még emberek?

Ébredjetek már, nem kiirtas kell, egyszerűen az hogy a ránk vonatkozó törvények rájuk is vonatkozzanak..

bőven elég, ha nem tutujgatjuk őket, az értelmes cigány eddig is boldogult ha akart, nap mint nap látok a metrón kultúráltan kinéző cigányt utazni, és furcsa módon még a "fajgyűlölő" kopasz hungaristát sem zavarja.. -.-

Várom kedves cigány védőink érveit, mert épp eszű ember számára ez elfogadhatatlan állapot!

2013. nov. 19. 16:18
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:

Azért van kivétel is, nem mindegyik cigány ilyen. Nem egy rendes, dolgos cigányt ismerek. Az a baj, hogy a többség egy társadalmi hulladék és a rendeseket is velük azonosítják.

Őszintén szólva a csőcseléket sem tudom hibáztatni ezért a viselkedésért. Hülyék lennének nem kihasználni, hogy büntetlenül azt csinálnak, amit akarnak. Nekünk is minden este 8-tól hajnalig gitározva örjöngenek a ház előtt, de senki sem mer szólni. Egyszer apám megtette, mert reggeles volt, de kiröhögték, hogy így járt. Hívtuk már ki a rendőröket is, de bevinni nem merték őket.

Amíg a társadalom és a vezetőség tolerálja ezt a viselkedést, addig ezt fogják művelni.

2013. nov. 19. 16:37
 2/47 tetro ***** válasza:
32%

"Ismerősöm megkeseltek 2en, mert nem adott nekik cigit, ismerősöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával mert megprobalta védeni magát, természetesen a 2 cigány egymásnak tanuskodott, ő meg egyedül volt.. "

aha... :D

2013. nov. 19. 17:00
 3/47 anonim ***** válasza:
tetro szerencsére jelen volt az esetnél így ő lesz koronatanú.
2013. nov. 19. 17:12
 4/47 A kérdező kommentje:

1. Egy percig sem mondtam, hogy mind ilyen, csak azt, hogy a putrikban elők kihasznaljak azt a joindulatot, amit a cigány védők kiharcolnak jogtalanul..

2. Gratulálok, ha te ezen nevetsz, egy percig sem vicces, akár bele is halhatott volna.. Egyik haverom öccsét meg is ölték, egy pulcsi miatt, a gyilkos megúszta mert fiatalkorú -. - ha nem hiszed, keress rá Dunaújvárosban történt pár éve.. Örülök hogy számodra ezek nevetséges események..

2013. nov. 19. 17:12
 5/47 anonim ***** válasza:
18%
tetro számára minden nevetséges ahol irtják a magyart.
2013. nov. 19. 17:13
 6/47 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál, többségében nem arrol szolnak, hogy ne vonatkoznának rájuk ugyanazok a törvények, hanem a hatoság nem tud érvényt szerezni annak. (Nem ugyanaz!) Gondolod ha ebben a ciklusban a Jobbikosoknak osztogatnák a trafikokat, az állami megrendeléseket, akkor a kalauz le tudná zavarni az emlitett bliccelöket, stb?
2013. nov. 19. 17:28
 7/47 A kérdező kommentje:

6. Ez nyilvánvaló, én nem beszéltem Jobbikról és azzal is tisztában vagyok hogy a hatóságok jelenleg nem tudnak tenni semmit.. A kérdés, hogy ez helyes így? Tényleg csak ennyit kéne tennünk, hogy széttarjuk a kezeinket? Vagy ha nem tudunk ezzel a helyzettel mit kezdeni, jó ez így, hogy még adjuk is alajuk a lovat azzal, hogy rasszistazunk mindenkit aki ezt súlyos gondnok érzi? A liberális gondolkodásúak tényleg megoldásnak érzik, hogy a másik oldalról szitjak a feszültséget?

Attól hogy hangoztatják, hogy minden rendben azokkal az emberekkel és ne kritizálja senki a putrikban eloket sőt még támogassuk is, azzal nem lesz jobb semmi, nem lesz kevesebb indulat, sőt még több lesz mert minden becsületes magyar igazságtalanságnak érzi, hogy a másikra nem hatnak ugyan úgy a törvényeink..

2013. nov. 19. 17:45
 8/47 anonim ***** válasza:
100%
Liberálisként ugyan úgy látom a problémákat mint bárki más csak nem esek túlzásokba h minden cigány bűnöző meg cigánybűnözést hangoztatni és ezért engem cigány védő antimagyarnak neveznek hol ott csak azért nem csinálom ezt mert nem ez a megoldás. Gondoljatok bele ti kaptatok egy normális nevelést oktatást és tudtok normálisan gondolkozni, de h várjátok el egy olyantól aki egész életében ezt látta h így kell élni 10-16 éves gyerekre ahol kialakul a személyisége azt látja ahogy a szülei a putriba élnek és ő is ezt fogja tovább adni gyerekének. Egyszerűen nincs megoldás a cigány kérdésre mert az erőszak se menne semmire amit a jobbik hirdet. Most nézzük meg egy kicsit másképp létezik egy olyan cigány h Gáspár Laci tud énekelni tehetséges, de azért eléggé primitív ember is ki jön belőle az amit korábban látott és most nézzük meg Molnár Ferenc Caramelt akit fehér szülők neveltek viselkedése, beszéde ugyan olyan kifinomult mint a énekhangja is. Arra akartam kilyukadni h csak nevelés kérdése az egész, de nem oldható meg az h minden cigány gyerek kerüljön magyar szülőkhöz pedig csak 1 generáció gondolkozását kéne megváltoztatni és akkor a cigány kérdés megszűnne. Nem tom érthetó mire akartam kilyukadni de azt akartam leírni amit gondolok ezzel kapcsolatban
2013. nov. 19. 17:57
 9/47 anonim ***** válasza:
A sok élősködő cigány tönkreteszi az országot. Ez tény. Ezt mindenki tudja, csak valaki nem ismeri el. Tekints úgy a cigányokra mint egy biológiai fegyverre. Ahol letelepednek ott az a hely lezüllik, elszegényedik, és megszűnik a közbiztonság. Aztán ha kiélték a tartalékokat tovább állnak. Olyanok mint a sáskák.
2013. nov. 19. 18:28
 10/47 anonim ***** válasza:
A magukat "liberálisoknak" nevezőknek pedig azt üzenem, hogy jelenleg egy normális liberális párt sincs. Ezek mind kamupártok, akik csak lopnak, csalnak, hazudnak, és bár lehet hogy a melegeket nagyon kedvelik, de pl a szabad fegyvertartást nem vezetnék be, az internetet pedig cenzúráznák. Szóval erről ennyit.
2013. nov. 19. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!