Tisztelt liberális gondolkodásúak, mit gondoltok erről, rasszista vagyok vagy ti csináljátok rosszul?
Sajnos sok az agymosott.. A cigányokat nem kiirtani kell, bőven elég ha rájuk is vonatkoznak a törvényeink.
Gondolok itt arra, hogy amikor utazok haza a vonaton 10 esevel utaznak jegy nélkül, szerencsétlen kaller leszallitani nem meri őket egyedül, csak nagy ritkán ha rendőrök is vannak a vonaton.
Ismerősöm megkeseltek 2en, mert nem adott nekik cigit, ismerősöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával mert megprobalta védeni magát, természetesen a 2 cigány egymásnak tanuskodott, ő meg egyedül volt..
Szomszédomat kilakoltattak, mert nem tudta miből fizetni a költségeket, 1 éve nem kap munkát sehol.. Tisztességes 50 körüli pórul járt házaspár, maga mögött 25 év munkával ugyan annál a csődbe ment cégnél.. Az utca végén egy 10 en pár fős putri cigány család önkényesen bekoltozott egy romokban álló házba, azóta sokszorosan megnőtt a bűncselekmények száma, a hatóságok nem tesznek semmit..
Tanár ismerősöm 2.os osztályában van 3 15 éves cigány, képtelenség miattuk órát tartani, de rejtélyes okokból még nem rúgták ki őket, és kisegítőbe sem kerültek (a közel 30 fős putri megfenyegette a tanárt hogy ha szól az igazgatónak megolik..)
Ha egy magyar ember olyan körülmények között neveli a gyereket mint amik a putrikban uralkodnak, állami intézménybe kerül a gyerek, a szülő meg börtönbe veszélyeztetes stb váddal.. Nekik plusz pénz jár 8 gyerek életének a tonkreteleleert..
Soroljam még emberek?
Ébredjetek már, nem kiirtas kell, egyszerűen az hogy a ránk vonatkozó törvények rájuk is vonatkozzanak..
bőven elég, ha nem tutujgatjuk őket, az értelmes cigány eddig is boldogult ha akart, nap mint nap látok a metrón kultúráltan kinéző cigányt utazni, és furcsa módon még a "fajgyűlölő" kopasz hungaristát sem zavarja.. -.-
Várom kedves cigány védőink érveit, mert épp eszű ember számára ez elfogadhatatlan állapot!
Azért van kivétel is, nem mindegyik cigány ilyen. Nem egy rendes, dolgos cigányt ismerek. Az a baj, hogy a többség egy társadalmi hulladék és a rendeseket is velük azonosítják.
Őszintén szólva a csőcseléket sem tudom hibáztatni ezért a viselkedésért. Hülyék lennének nem kihasználni, hogy büntetlenül azt csinálnak, amit akarnak. Nekünk is minden este 8-tól hajnalig gitározva örjöngenek a ház előtt, de senki sem mer szólni. Egyszer apám megtette, mert reggeles volt, de kiröhögték, hogy így járt. Hívtuk már ki a rendőröket is, de bevinni nem merték őket.
Amíg a társadalom és a vezetőség tolerálja ezt a viselkedést, addig ezt fogják művelni.
"Ismerősöm megkeseltek 2en, mert nem adott nekik cigit, ismerősöm ellen eljárás indult rasszizmus vádjával mert megprobalta védeni magát, természetesen a 2 cigány egymásnak tanuskodott, ő meg egyedül volt.. "
aha... :D
1. Egy percig sem mondtam, hogy mind ilyen, csak azt, hogy a putrikban elők kihasznaljak azt a joindulatot, amit a cigány védők kiharcolnak jogtalanul..
2. Gratulálok, ha te ezen nevetsz, egy percig sem vicces, akár bele is halhatott volna.. Egyik haverom öccsét meg is ölték, egy pulcsi miatt, a gyilkos megúszta mert fiatalkorú -. - ha nem hiszed, keress rá Dunaújvárosban történt pár éve.. Örülök hogy számodra ezek nevetséges események..
6. Ez nyilvánvaló, én nem beszéltem Jobbikról és azzal is tisztában vagyok hogy a hatóságok jelenleg nem tudnak tenni semmit.. A kérdés, hogy ez helyes így? Tényleg csak ennyit kéne tennünk, hogy széttarjuk a kezeinket? Vagy ha nem tudunk ezzel a helyzettel mit kezdeni, jó ez így, hogy még adjuk is alajuk a lovat azzal, hogy rasszistazunk mindenkit aki ezt súlyos gondnok érzi? A liberális gondolkodásúak tényleg megoldásnak érzik, hogy a másik oldalról szitjak a feszültséget?
Attól hogy hangoztatják, hogy minden rendben azokkal az emberekkel és ne kritizálja senki a putrikban eloket sőt még támogassuk is, azzal nem lesz jobb semmi, nem lesz kevesebb indulat, sőt még több lesz mert minden becsületes magyar igazságtalanságnak érzi, hogy a másikra nem hatnak ugyan úgy a törvényeink..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!