Mi ez a Jobbik őrület a fiatalok körében?
31/45 A kérdező kommentje:
Én csak azt kérdeztem, hogy miért van ennyi jobbikos fiatal pl; sokkal több jobbikos fiatalt ismerek, látok mint jobbikos középkorúakat, időseket.
Azért mert a mainstream média elhallgatja vagy rossz színben tünteti fel a jobbikot. Az idősebbek csak ezekből tájékozódnak, mint az rtl, népszabi stb..., így nem ismerik a jobbik valódi programját.
A fiatalok már sokkal inkább a netről tájékozódnak, ahol a jobbik is megmutathatja az igazi arcát, így ők ismerik a valódi programjukat.
Ha az idősebbek is megismerhetnék, akkor köztük is sokkal több lenne a jobbikos.
2013. nov. 30. 19:51
talan a netrol tajekozodo fiataloknak tobb esze van mint a legtobb begeto baromnak..
2013. dec. 1. 01:28
34/45 anonim válasza:
Mostanában nincs mi ellen lázadni, mert aránylag jó az ország helyzete, így a fiataloknak kell valami, ami ellen felkelhetnek, és a Jobbik biztosítja ezt az örökös fikázásával a többi párttal szemben, de persze ötleteik a javításra nincsenek... de ebbe nem menjünk bele mélyebben, mert ez már off.
2013. dec. 1. 17:37
Aránylag jó az ország helyzete? Tényleg?
2013. dec. 1. 17:50
"talan a netrol tajekozodo fiataloknak tobb esze van mint a legtobb begeto baromnak.."
Én a netről is tájékozódom, ami nekem nem egyenlő a "facebook" leamortizálódott kultúrájával. Ennyi tudással, intelligenciával valóban meg lehet állapítani, hogy ki a "tájékozott" és ki a "bégető barom"! - elnézést kérek, ha magyarul, olvashatóan és érthetően írtam!
2013. dec. 1. 19:44
Nem is írtál semmit értelmeset!
2013. dec. 1. 23:28
38/45 A kérdező kommentje:
Ez a "netről tájékozódnak a fitalok" szerintem rossz érv, mert; a nagyapám minden nap netezik (nagy politika mániás) mégis mszp-s, nagyanyám úgyszint. Apám bár nem sokat de tájékozódik az internetről mégis inkább a fidesszel szimpatizál, anyám többet internetezik apámnál de ő nem megy szavazni mert nem érdekli a politika :). Tehát nem csak a fiatalok tájékozódnak a netről.
A netről tájékozódó fiataloktól rohadt sokat lehet tanulni. Egyik okosabb mint a másik. Tapasztalat! Szegény hülye ország!
2013. dec. 2. 15:57
Mások meg más politikusoktól öklendeznek! Így van ez!
2013. dec. 3. 04:34
Kapcsolódó kérdések: