Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Jobbik őrület a...

Mi ez a Jobbik őrület a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy egyre több fiatal van kárpátiás pólóban, acélos bakancsban, terepgatyában, és nyíltan vállalja, hogy jobbikos amikor még csak 14-16 éves. Viszont ők nagyon nem értenek a politikához (sokszor az idősebbek se), múltkor pl én magyaráztam el egy 14 éves "jobbikosnak", hogy a Jobbik az nem baloldali párt... Mi ez az őrület köztük?

2013. nov. 15. 23:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%

20. vagyok.

Ami nagyon nem tetszik, ez a török, azeri , perzsa , arab pártolás.

Turáni szövetség...stb

Ettől felfordul a gyomrom.

Semmi közös nincs a magyarokban és azokban a népekben.

Inkább pacsizzanak az oroszokkal, lengyelekkel, horvátokkal.

2013. nov. 16. 10:48
 22/45 anonim ***** válasza:
36%

20-21:

Pontosan. Arra részre szerintem te is és én is remekül rávilágítunk, hogy sok Jobbikra szavazó ember nem ért egyet a párt egész lényével (különböző okok miatt, nálad a nagymagyaros, ősmagyaros dolgok miatt, nálam a gazdaságpolitikájuk miatt), de sokan azért szavaznak rájuk, mert ők tűnnek a legszalonképesebbnek. Ők állnak elő a társadalmi problémák megoldásához a legjobbnak tűnő válaszokkal, meg egyáltalán foglalkoznak velük és mernek róluk beszélni. Nem a világ legjobbjai, nem istencsászárok, de sokkal jobbak, mint a másik két formáció. A három rossz közül a legkevésbé rossznak a Jobbik tűnik. Ezért szavazok rájuk, pedig nincs bőrkabátom, acélbetétesem és bőrfejem. Ha lenne jobb párt a Jobbiknál, akkor meg arra szavaznék. De mivel nincs, ezért marad a Jobbik.

2013. nov. 16. 11:09
 23/45 anonim ***** válasza:
62%
Ők is csak csordában nagy legények mint az általuk(is) gyűlölt cigányok.
2013. nov. 17. 09:03
 24/45 anonim ***** válasza:
29%
Én sem nagyon értem mi ez a török imádat a jobbiktól, de úgy vagyok vele, hogyha rendet tesznek az országba felőlem azzal pacsiznak akivel akarnak. Hajrá Jobbik!
2013. nov. 17. 09:13
 25/45 anonim ***** válasza:
47%
Gratulálok!
2013. nov. 18. 17:02
 26/45 anonim ***** válasza:

"Szóval ezzel azt akarod mondani soha nem taalálkoztak egyel sem az utcán, szórakozó helyek környékén...... és soha nem volt rossz tapasztalatuk sem. Ha esetleg ezek az emberek akiről beszélsz, a holdon élnének, még lenne is alapja annak amit írsz."

Jesszus, a te osztálytársaid voltak, vagy az enyémek? :D Miért nem volt EGYETLEN olyan sztorijuk, hogy nem hogy megverték volna vagy kirabolták volna őket, de akár csak csúnyán néztek rájuk a cigányok? Pont azok ne mesélték volna el, akiknek minden második szava a "rohadt cigányok"? Esélyes... :D

2013. nov. 20. 19:07
 27/45 anonim ***** válasza:
80%

Nem lehet már ilyen egyszerűen kezelni ezt a dolgot, hogy jobb meg bal.

Ha megnézed már a közvélemény-kutatók se így kezelik!

Van gazdasági bal és jobb, és van az értékrendbeli bal és jobb.

A jobbik értékrendjét (hagyománytiszteletét) tekintve egy jobboldali párt, míg gazdasági értelemben baloldali.

Ennek ellenkezője volt például a szdsz, amely értékrendileg baloldali volt, gazdaságilag pedig jobb.

[link]

De egyébként az is nyilvánvaló volt régóta, amíg ezt nem a fentiek alapján nézték, hogy a politikai ideológiákat, illetve az azt képviselő pártokat nem egy egyenes szakaszon lehet demonstrálni, amelyen a szakasz egyik vége a szélsőbal, a másik a szélsőjobb, hanem ez egy kör! A szélsőbal és a szélsőjobb az pedig összeér!

Szóval az általad kérdezett gyerek nem mondott olyan nagy baromságot, mint te azt képzeled!

2013. nov. 30. 17:39
 28/45 A kérdező kommentje:
A gyerek nem a gazdasági oldalról beszélt! Hanem egyszerűen kijelentette, hogy a jobbik az baloldali párt.
2013. nov. 30. 18:17
 29/45 anonim ***** válasza:
4%

Nem tudom egyébként, hogy te mennyire értesz egyet azzal például, hogy a jobbik a cigányok 99%-a miatt, akik bűnözők (esetleg) elítéli, vagy velük egy kalap alá veszi azt a maradék egy százalékot is, aki mondjuk becsületes!?

Csak mert te ennél sokkal durvábban csinálod!

Te EGYETLENEGY jobbikos gyerek alapján ítélsz meg több tízezret !

2013. nov. 30. 18:25
 30/45 anonim ***** válasza:
41%
A jobbik egy raszista párt, egyértelműen a nyilasokra emlékesztet.
2013. nov. 30. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!