Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Jobbik őrület a...

Mi ez a Jobbik őrület a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy egyre több fiatal van kárpátiás pólóban, acélos bakancsban, terepgatyában, és nyíltan vállalja, hogy jobbikos amikor még csak 14-16 éves. Viszont ők nagyon nem értenek a politikához (sokszor az idősebbek se), múltkor pl én magyaráztam el egy 14 éves "jobbikosnak", hogy a Jobbik az nem baloldali párt... Mi ez az őrület köztük?

2013. nov. 15. 23:34
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
63%

"Viszont ők nagyon nem értenek a politikához (sokszor az idősebbek se), múltkor pl én magyaráztam el egy 14 éves "jobbikosnak", hogy a Jobbik az nem baloldali párt."

Akkor ezek szerint te sem. A Jobbik programja egyaránt tartalmaz jobb és bal oldali elemeket. Az internacionalizmus ellenzése talán az egyetlen ami jobboldali vonás. Tehát ha már minden áron oldalakba szeretnéd sorolni a pártokat (amit nem ajánlok), akkor őket mindenképp a balba kell.

2013. nov. 16. 05:56
 12/45 anonim ***** válasza:
23%

"Divat magyarok csak a keménykednek rájuk üvöltesz és össze pisilik magukat."

Te meg kapsz egy pofont és befingasz.

2013. nov. 16. 05:58
 13/45 anonim ***** válasza:
28%
Kezd megjönni a nép józan esze.
2013. nov. 16. 08:18
 14/45 anonim ***** válasza:
31%

"Divat magyarok csak a keménykednek rájuk üvöltesz és össze pisilik magukat."

Akkor ezt majd próbáld ki olyanokon is, akik nem 14 évesek:) Ajánlom figyelmedbe a betyársereget:)

2013. nov. 16. 08:58
 15/45 anonim ***** válasza:
24%

"Ezen kívül egész nap cigányoztak. De nem ám úgy, mint a vidékiek/nyóckeresek, hanem hogy még eggyel sem találkoztak, rossz tapasztalatuk sem volt, mivel egész jó környéken laktak, és hozzánk a suliba se jártak."

Szóval ezzel azt akarod mondani soha nem taalálkoztak egyel sem az utcán, szórakozó helyek környékén...... és soha nem volt rossz tapasztalatuk sem. Ha esetleg ezek az emberek akiről beszélsz, a holdon élnének, még lenne is alapja annak amit írsz.

2013. nov. 16. 09:06
 16/45 anonim ***** válasza:
24%

"Nálunk is ez volt középiskolában mikor 9.-es voltam, aztán a hungarista "nagy magyarok" valamiért kibuktak már év közben, a legjobbak eljutottak addig, hogy csak év végén bukjanak ki, és 10.-be már nem volt az osztályban egy sem. Nem értem mit tükrözhet ez..."

Hallod! Az én osztályomban meg már 9.-ben kibuktak a libsik, a morék, stb... a "nagy magyarok" közül mindegyik egyetemet végzet, az egyik a NASA-nál dolgozik, egy másik Obama jobb keze, a harmadik atomfizikus lett,........Na ez vajon mit tükrözhet:)

2013. nov. 16. 09:13
 17/45 anonim ***** válasza:
66%
Annyira divat mint hungaristának lenni. Szóval kb a fiatalok 10%-a lehet jobbikos. Amint kinőnek ebből a lázadunk korszakból eltűnik majd a jobbik szimpátia is.
2013. nov. 16. 09:30
 18/45 anonim ***** válasza:
30%

Én 2007-2008 óta érdeklődöm a Jobbik iránt. 20 éves vagyok, jövőre szavazhatok először.

A Jobbiknak sem értek egyet a teljes programjával (például a gazdaságpolitikai részével), de a társadalmi problémákra adott válaszai számomra a legjobbnak tűnik a három választható lehetőség (Fidesz, MSZP-2014, Jobbik) közül.

Szóval a Jobbikra fogok szavazni, mert mondom, nem ők a legjobbak, de a három közül ők a legjobb opció számomra.

És szerintem jó pár százezer fiatal van, aki szintén most szavazhat először, 2014-ben, mert 2010-ben valahol a 14-17 éves korban volt.

Emiatt a múltkori 17% után inkább valahol 20-25% közti eredményt érhetnek el.

2013. nov. 16. 10:10
 19/45 anonim válasza:
26%

Tudod valakinek elege van ebböl a moré viselkedésből hogy büzlenek,szétköpködik a suli bejáratot,vagánykódnak csoportokban egyedül sose (tisztelet a kivétel)

Akinek normális szülei voltak

És ezt a jobbik hangsúlyóta ki nyíltan röviden ennyi

2013. nov. 16. 10:11
 20/45 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem, a legtöbben csak a cigányok miatt Jobbikosok.

Nem állnak valami közel világnézetemhez, de én is rájuk szavazok.

Én is jó környékről származom, de sokakkal ellentétben teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi folyik vidéken.

Ezt a problémát a mai liberális felfogással nem lehet orvosolni.

2013. nov. 16. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!