A Jobbik szerint le kellett volna lőni a fatolvaj gyerekeket és/vagy az őket védő szülőket?
Szendrőn történt ma ez a falopás, ahol a gyerekeiket védő szülők a rendőröket is megtámadták. A Jobbik közleménye a fegyverhasználat elmaradását kifogásolja. Akkor jól értem, hogy ők lövetni akartak? Vagy lövetnének, ha kormányra kerülnének? És ez elfogadható?
Azért álljon már meg a hegyimenet, főnök! Azok az emberek ott 30-an kompletten rátámadtak a rendőrökre, veszélyeztették a hivatalos személyek testi épségét vagy éppen életét is ( mind tudjuk, hogy mire képesek, ha beindulnak az izgalomtól és sokan vannak egy helyen).
Ha a rendőr magát nem tudja megvédeni, akkor minket mégis hogyan fog?
Az egyik cigány a rendőrre támadt, tarkón is verte.
Az Egyesült Államokban, ilyenkor már lőttek volna, de lehet kevesebbért is.
Mi ezzel a baj?
Cigányok voltak, nincs mit szépíteni, az MSZP idejében lelőtte az egyik rendőr azt, aki baltával támadt rá, erre majdnem felkoncolták szegény rendőrt. Pár éve még lelőtte volna, persze mostanság ez tiltva van.
Pedig teljesen ez a szitu volt.
Szerintem ha 2 emberre 10 rátámadnak és én lelövök egy párat, hogy mentsem az életem az jogos önvédelem. Főleg, ha közben lopást probálok megállítani, mert ez a dolgom.
Az USA nem a demokrácia, hanem a terror hazája, ahol a rendőrök vadnyugati sheriff szinten vannak és agyatlan droidokként puffogtatják a puskát mindenre ami él és mozog.
Mi itt Európában, civilizáltabbak vagyunk.
"Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy én túl megengedő vagyok ebben a dologban, de így első olvasásra sokkolónak tűnt a fegyverhasználat követelése a közleményben."
De szerinted mégis mit kéne csinálnia két rendőrnek, akikre rátámadnak vagy 20-an baltákkal, fűrészekkel? Térdre esni és könyörögni az életükért? A hivatalos szervnek, akinek éppen az a feladata, hogy megakadályozza a bűnelkövetést? Szerinted mit kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!