Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik szerint le kellett...

A Jobbik szerint le kellett volna lőni a fatolvaj gyerekeket és/vagy az őket védő szülőket?

Figyelt kérdés

Szendrőn történt ma ez a falopás, ahol a gyerekeiket védő szülők a rendőröket is megtámadták. A Jobbik közleménye a fegyverhasználat elmaradását kifogásolja. Akkor jól értem, hogy ők lövetni akartak? Vagy lövetnének, ha kormányra kerülnének? És ez elfogadható?

[link]

2013. nov. 10. 21:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

"Az egyik cigány a rendőrre támadt, tarkón is verte.

Az Egyesült Államokban, ilyenkor már lőttek volna, de lehet kevesebbért is.

Mi ezzel a baj?"

Az, hogy ez nem az Egyesült Államok. Itt még az élethez való jog erősebb, mint a gazdag emberek vagyonának védelme. De amint látod, az elitista kormány folyamatosan szűkíti a kenelt a szegények számára, szóval hamarosan itt is az elit vagyonát fogja védeni a rendőrség, ahogyan az USA-ban is. A szegény néprétegek meg ritkítsák egymást ahogyan akarják, ők szemet hunynak.

2013. nov. 10. 22:22
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Cigányokra bevezetném a statáriumot. Amék setétedés után közterületen találtatik azon lábon álló és azonnal ítélő egyszemélyes bíróság ítélkezne és az ítéletet a helyszínen végrehajtanák.
2013. nov. 10. 22:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért álljunk már meg!

A fegyverhasználat nem csak azt jelenti, hogy kilövi a bűnöző agyát, hanem azzal kezdődik, hogy előveszi a rendőr és kényszeríti vele a bűnözőt a megadásra.

Az ilyen piti bűnözők már itt megakadnak, de ha nem, akkor még le lehet adni egy figyelmeztetőlövést is vész esetben, aki pedig ez után is támad az komolyan életveszélyes már és szerintem jogossá teszi, hogy ha nem is fejbe, de le lehessen lőni.

2013. nov. 10. 22:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mondjuk lábon, ha nem is le.
2013. nov. 10. 22:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Bizony ilyen esetekben indokolt lenne szerintem, nincs mit rajta szépíteni!

Egyébként szerintem is a jenkiknél kilőtték volna ezeket.

2013. nov. 10. 22:57
 16/24 anonim ***** válasza:
24%

Szép hogy kilőtték volna és miért? Mert a bűnözőknek is fegyvere van. Automata uzikkal járkálnak a gettókban. Ezért a rendőr is kénytelen golyóálló mellényt felvenni és automata géppisztolyt, meg németjuhászokat bevetni. Ez a legális fegyver ára. Az lenne az egyetlen megoldás ha csak és kizárólag rendőr viselhetné és le is lőhetné akit kell. Mivel ha civilek is viselhetik abból csak káosz és bandaháborúk lennének akármilyen engedélyhez is kötik.

Civileknek annyi lenne a védekezés hogy megölheti aki megtámadja vagy birtokára lép, mivel az magánterület stb. ahogy amerikában is. Gázspré paprika spré stb. de civileknek fegyvert adni csak bűnözéshez vezetne.

2013. nov. 10. 23:31
 17/24 anonim ***** válasza:
96%

"Az, hogy ez nem az Egyesült Államok. Itt még az élethez való jog erősebb, mint a gazdag emberek vagyonának védelme."

Érdekes. Annyi mindenben szeretnénk, szeretnétek hasonlítani arra a bizonyos Egyesült Államokra. Fizetés, melegek jogai, állítólagos szabadság, Valentin-nap, Halloween. Nekem ezekkel semmi bajom. Én viszont szeretném MEGVÉDENI azt, amiért megdolgoztam. A fentiekhez képest ez nagy kérés? Annak tűnik...

2013. nov. 11. 00:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Igen, az egy nagy különbség, hogy Amerikában a rendőr számíthat arra, hogy fegyver van a bűnözőnél, itt ebben a körben ez fel se merülhetett. Azt akkor most már én is el tudom fogadni, amit 1-2 válaszoló írt, hogy egy ilyen magyarországi helyzetben is a fokozatokat erősen betartva (előzetes figyelmeztetés, figyelmeztető lövés, nem életveszélyes testrész célzása) előkerülhet a szolgálati fegyver.
2013. nov. 11. 07:47
 19/24 anonim ***** válasza:
47%

Annyit azért ki kell jelenteni, hogy az egy demagóg, fals érv, hogy a szabályozással az a baj, hogy nem védheti a rendőr az életét...

Ha az életét fenyegetik, akkor a jelen szabályozási környezetben is lőhetett volna, szélsőséges esetben a fokozatok betartása nélkül is.

Egy a gond: jelen esetben az élete egészen nyilvánvalóan nem volt veszélyben. Tehát aki a fegyverhasználat elmaradását hiányolja, az azt szeretné, hogy fegyvert ne csak saját életünk védelmére, hanem jóval kisebb érdeksérelem esetén is lehessen használni. Ez pedig semmi jóra nem vezet.

2013. nov. 11. 08:26
 20/24 anonim ***** válasza:

"Egy a gond: jelen esetben az élete egészen nyilvánvalóan nem volt veszélyben. "

2006. október 15. Akkor sem volt veszélyben senkinek sem az élete, ugye?

2013. nov. 11. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!