Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is azt tapasztaljátok,...

Ti is azt tapasztaljátok, hogy a harmincas korosztály a szüleiből él? Nincs alternatíva?

Figyelt kérdés
A mai fiatalok a múltban élnek, a történelem érdekli őket: kommunizmus, fasizmus...stb. Nincs perspektíva, nem foglalkoznak a jelennel-jövőjükkel.
2013. nov. 14. 10:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én a kérdező életkorára és életkörülményeire vagyok kiváncsi

meg arra hogy néz e tévét hallgat e rádiót olvas e újságot?

mondanak e neki valamit ezek mint pl:hitelkárosultak, munkanélküliség,pályakezdő fiatalok viszontagságai stb ??

2013. nov. 14. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem!

Nyilván vannak ilyenek, de ma próbálj építkezni vagy házat venni ha nincs miből, és külön akarnál költözni az ősöktől, és sokan úgy vannak vele, hogy azért nem tartanak fel plusz házat, mivel azt is fent kell tartani.

2013. nov. 14. 17:38
 13/13 anonim ***** válasza:
24 vagyok, ugyan nem felsőbbrendű diplomás, de van 2 szakmám, ami állítólag jó és keresett, de esélyem nincs elköltözni, örülök ha végre összejön egy saját kocsira kb 800e-1m forint, hogy végre ne apámékét kelljen elkunyerálnom. Amúgy a múltat teljesen leszarom, mert nem megyek vele semmire ha azt szapulom vagy dicsérem...
2013. nov. 15. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!