A Jobbiktól melyik korosztály idegenkedik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 18:28
1/27 anonim válasza:
Az középkorúak ,idősek, 30-tól felfele.
2/27 anonim válasza:
Én is mégsem vagyok sem idős sem középkorú. Egyébként elég lenne az itteni Jobbikos kampányból, amit többször el is ismertél.
3/27 anonim válasza:
akik idegenkednek a jobbiktól azoknak sokk putris szomszédot aztán majd változik a vélemény
4/27 anonim válasza:
Ha normális társadalomban élnénk, akkor 18-100 közötti korosztály idegenkedne tőlük. A valóság pedig az, hogy a fiatalabb korosztály tud inkább azonosulni az elveikkel. Ha jobban utánanézel, biztos találsz rá statisztikát.
5/27 anonim válasza:
És olyan reggeli köszöntést , hogy:
Jauu reggelt szomszíd!
6/27 anonim válasza:
Egyik sem, a fiatalok közötti nagy fölény valós, de az alacsony szavazati kedv miatt pár tízezer embert jelent.Ha a Jobbik áll mondjuk 20%-on, akkor a "nyuggerek" között is legalább 15% szavazna rájuk.
8/27 anonim válasza:
"Ha normális társadalomban élnénk, akkor 18-100 közötti korosztály idegenkedne tőlük. A valóság pedig az, hogy a fiatalabb korosztály tud inkább azonosulni az elveikkel. Ha jobban utánanézel, biztos találsz rá statisztikát."
Normális társadalom a miénk.
A magyar emberek nagy többsége betartja a társadalmi normákat.
Arról nem mi tehetünk , hogy egy bizonyos kisebbség nem tartja be és leköpi az értékrendünket meg a normáinkat.
Rendesen nem lehet , mert ugye csak jogaik vannak .
10/27 anonim válasza:
A reklámadó pártolása miatt mostmár, minden korosztály.. Az időseknek a Barátok közt létfontosságú
Az én korosztályomnak az Éjjel nappal Budapest
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!