Magyarországon a fiatalabb korosztály inkább jobboldali beállítottságúak, mint baloldaliak, miért van ez így?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 10:36
1/17 anonim válasza:
Azért, mert vannak annyira okosak és józanok hogy azt mondják: ha a baloldal náluk a nyomort és elnyomást jelentette, akkor többé nem kérünk belőle...
2/17 anonim válasza:
A környékemen egy kis faluban a fiatalokat (18-24) egyáltalán nem érdekli a politika, szavazni sem járnak el, mint ahogy én (21) sem. Egy ilyen apró faluban se a jobboldal se a baloldal nem tud csodát tenni, az emberek már rég kiábrándultak a politikusokból.
3/17 anonim válasza:
90%-uk liberális, bármit is állít. Úgyhogy jó kezekben az ország...
4/17 anonim válasza:
Az én környezetemben azért, mert a bal oldalról mást nem látunk, csak a cigányok ajnározását....
5/17 A kérdező kommentje:
3-as gondolom ironizáltál, ugye?
2013. febr. 6. 11:10
6/17 anonim válasza:
Azért mert a mai fiatalok buták. És a jobb oldal a tudatlan debileket célozza meg.
7/17 anonim válasza:
Szerintem többen vannak akik leszarják a politikát, mint akik jobboldaliak.
8/17 anonim válasza:
Én a gimnázium ahova jártam az eléggé jobbikos , a többség Jobbik párti de a tanárok is ,és próbáltak kicsit "jobbikosan" tanítani mondjuk történelmet.Persze ez nem legális szóval osztályban maradt.
Az egyik tanár Jobbikos polgármester jelölt.
Itt az egyetemen itt vegyes ,de elég sokan jobboldaliak.
9/17 anonim válasza:
A mai fiatalokat szüleik nevelik, akik megtapasztalták a szocializmust (tehát tudják, hogy az miért rossz), de nem tapasztalták meg a jobboldali diktatúrát (mert ahhoz nem elég idősek).
A fiatalok világképe meg sokban függ szüleik nevelésétől, kb ezért.
10/17 anonim válasza:
Mert megvezethetők, de ugyanúgy a baloldaliak is. Amit kevesen látnak át (fiatalok és idősebbek is) az az, hogy mind a kettő oldal ugyanannyira romlott, és fölösleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!