A "nagy generáció", legkorruptabb nemzetrontó korosztály (55-75 évesek)?
Igen, azért olyan sok a 25-35 éves milliomos és milliárdos...
Mi az, hogy nemzetrontó?
mit értesz alatta?
Minden korban vannak csalók stb.
Egyébként nézd meg a mostani "keresztény szellemiséget" pl a KDNP-ben...
"Máshol nem nagyon hallottam így kimondva, lehet, hogy le kellene számolni evvel a generációval,"
1. nézz körül jobban, sokan emlegetnek hasonlót, nem te találtad fel a spanyolviaszt
2. tehát az összes 55-75 év közöttit ki akarod végezni?
"Hát hatékony csak akkor lenne a leszámolás, ha kimondanánk hogy kollektívan bűnös ez a generáció"
Értem. Tehát a 75 éves nagyapámnak azért kell meghalnia, mert te szerinted ez a generáció a bűnös
Na menj a krva anyádba!
"Máshol nem nagyon hallottam így kimondva, lehet, hogy le kellene számolni evvel a generációval," "
ez nagyon gyilkosságszagú
"De le lehet csökkenteni pl. a 100 ezer forint feletti nyugdíjakat a minmálbér szintjére, és nem csak a volt kommunistákét.."
ja. kérdés az, hogy ezzel mit érsz el...
továbbá, ha nem csak a kommunistákét akarod, akkor világos, hogy neked az b@ssza a csőröd, hogy egyáltalán nyugdíjat kell fizetni annak, aki végigdolgozta az életét, innentől kezdve pedig komolytalan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!