Ebben a témában a 12-18 év közötti korosztály, azon belül is a lányok írnak tapasztalatokat. Lehet, hogy ez a generáció fogékonyabb erre? És miért pont a lányok?
én mondjuk 24 vagyok..de szerintem az új generáció kb 85-től születik,akik erre fogékonyabbak,érzékenyebbek..
azóta jönnek többen indigók,kristályok,és csillaggyerekek..
13 éves lány vagyok. 5 éves koromban láttam anyukám kutyájának a szellemét.tudom hogy szellem volt.éreztem.
pedig akkor még csak Tom and Jerry-t néztem xD
nemtudom mi ez vagy mitől van de éjjel felébredtem és 1 fekete alakot láttam. ez a bácsikám temetése után volt. anyira megijedtem h. még sikítani sem tudtam.és pislogni sem mertem. és én nem vok az a tv-nézős fajta. amikor a géphez ülök akkoris csak msn-ezek.
14 éves fiú vagyok. 5 évesen láttam a szobámban kettő szellemet is, és még mostanában is érzékelem u. abban a helyiségben...
Nos, lehet, hogy fogékonyabb, de ez a kristály- és indigó gyermekek miatt lehet. MEgállapították, hogy én magam is kristálygyerek vagyok... meglepődtem, de utánaolvastam, és inkább csak megtiszteltetés, hogy segítek az embereket a teljesség és az újabb aranykor felé tolni. Nem véletlenül lát valaki szellemeket, aurát, stb... ÉS emiatt fogékonyak, mert hamarosan változás jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!