Ikrek csillagjegyűeknek mi a legmegfelelőbb szakma, munka? Mi az amit szeretnek dolgozni és mi az amit nem? Saját tapasztalatokat kérek korral és nemmel.
Párom ikrek s ő laborban dolgozik mint vegyésztechnikus. Neki tetszik. Ismerősöm meg Kikában dolgozik.szintén ikrek.
Mindketten 25évesek.
Én ikrek vagyok és a kommunikáció általános formája... magyarul beszédbe elegyedni emberekkel egyáltalán nem az erősségem. Viszont erős szépérzékkel és kreativitással vagyok megáldva. Grafikusnak tanulok, szóval képi világban 'kommunikálok' az emberekkel. Szerintem nincs olyan, hogy 'az ikreknek a legmegfelelőbb szakma'. Ez emberfüggő, mindenkinek más tetszik a csillagjegye jellemzésétől függetlenül. Én szeretek rajzolni, írni, fotózni. Míg egy másik ikrek ismerősöm a sportban jeleskedik...
L/16
én olyan vagyok mint az elöző válaszoló,csak én szeretek beszélni is:D rajzolni,fotózni is szeretek
17/L
Anyám szűz, és könyvelő. Ez is szűzszakma.
a szüzekhez mindenféle munka illik, ahol precíz részletező munka szükséges.
Ikrek vagyok és eddig mindig olyan munkám volt, ahol emberekkel is kell kommunikálni, de emellett van elmélyülős, elvonulós, számolgatós része is.
Az biztos, hogy megőrülnék olyan pozícióban, ahol egész nap nem nyitja rám/ránk senki az ajtót és mindig csak ugyanazokat az embereket látom magam körül.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!