Manapság milyen munkából lehet normálisan megélni? Ja és ti miből (szakma, munka) éltek meg?
Bármilyen munkából meg lehet itthon élni úgy, hogy ne kelljen "éhezni".
Ha nincsenek adósságaid, akkor a minimálbér fedezni képes a rezsit és az alapvető szükségleteket.
Nem mondom, hogy sok, mert nem az, de a magyar fizetésektől senki nem fog éhen halni.
árú összekészítő vagyok és napi 8 órát dolgozom néha hétvégén is és kb 80-90 ezret kapok.az arra elég hogy éppen ne haljak éhen.ilyen árak mellett és a rezsi se kevés ez ló*asz.
túlélő művésznek tartom azokat akik két gyerekkel minimál bérből élnek meg:( annak adnák annyi aki kitalálta,hogy annyiból meg lehet élni!!
Mérnök vagyok, erőműben, napi 8 órával havi nettó 400.000.
De én még kétkezi munkást se láttam errefelé éhezni (kőműves, ács, festő, vízsszerelő, burkoló, satöbbi). Aki tisztességesen dolgozik, mindnek folyamatosan van munkája. És ezzel tisztes megélhetése. Csak manapság nem divatos a kétkezi munka (szaki), vagy ha igen, akkor a becsületes vállfaja nem divatos...
Lehet, hogy te nem láttál ilyet, de attól még van. A múlt hónapban például egy ötvenéves asszony HALT ÉHEN, pedig volt minimálbéres munkája. És valószínűleg neki még gyerekei se voltak. Ezek tények, itt egy cikk róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!