Védőnők! Milyen ez a munka, tényleg éreztetik veletek az anyukák, hogy "felesleges" a munkátok (csak mert itt is olvasom, h sokan mondják)? Mik a szakma "nehézségei"? Mik a szépségei?
Figyelt kérdés
arra gondoltam hogy ezt tanulnám én is....köszönöm a válaszokat!2009. szept. 4. 17:06
1/2 anonim válasza:
szia! bár a kérdés a védőnőkhöz szól, írok én is, mert én nagyon hálás vagyok az én védőmnek :) rengeteget segített és segít most is, bármikor felhívhatom. nagyon tapintatos ha arra van szükség, tájékozott, ugyanakkor vidám, másokra is pozitívan ható ember. a babám imádja.
az Ő munkája biztosan nem felesleges :)
10 hónapos kisfiú 23 hetes terhes anyukája
2/2 anonim válasza:
Én sem vagyok védőnő, de csatlakozom az előttem szólóhoz. A védőnőmet nagyon kedveljük, mindig segít, bármikor keresem a gondjaimmal. Tapasztalt anyuka ő is, így gyakorlati dolgokban is nagyon jó tanácsokat adott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!