Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ebben a témában a 12-18 év...

Ebben a témában a 12-18 év közötti korosztály, azon belül is a lányok írnak tapasztalatokat. Lehet, hogy ez a generáció fogékonyabb erre? És miért pont a lányok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 12:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
14 éves srác!Milyen okos vagy a korodhoz képest!Látszik,hogy sokat foglalkoztál a témával!Én is várom az új világot,és én hogy tudhatom meg,hogy kristály,vagy indigó vagy mi vagyok?Mert valami biztos van bennem is,én vagyok a 24 éves..
2010. máj. 10. 13:45
 12/29 anonim ***** válasza:
Érdekes mert én most 15 éves lány vagyok és nekem is mostanában elég érdekes dolgaim vannak,de ilyenek az anyumnak is voltak.Am elég valószínű hogy én is kristály gyerek vagyok anyum is utána járt és mondta h nagyon illenek rám a leírások.
2010. máj. 10. 14:24
 13/29 anonim válasza:
100%
Állítólag a gyerekek meg az állatok "fogékonyabbak" ezekre a dolgokra, sőt "ők láthatják/érzékelhetik is azt, amit a felnőttek már nem..."
2010. máj. 10. 14:39
 14/29 anonim ***** válasza:
14 éves fiú megadod az msned,biztos jót tudnánk dumálni,okosnak tűnsz? az enyémet is elküldhetem
2010. máj. 10. 16:08
 15/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen, közrejátszik ebben valamennyire az indigó-kristály generáció is, de leginkább életkori sajátosság az, hogy a kamaszokat érdeklik a misztikus dolgok. Nem mindenki indigó vagy kristály akiket érdekelnek az ilyesmik vagy kérdez.

2010. máj. 10. 16:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

15 (lassan 16) éves lány vagyok,igaz én nem látok szellemeket hála a jó égnek,de volt már hogy megálmodtam a jövőt,vagy tarotot vetettem a barátnőmnek és egy héttel később mondta hogy bejött jópár dolog.

idézek egy könyv hátuljáról:

"Van helye a boszorkányságnak a 21. században,a modern és fantasztikusan fejlődő világban? Miért éppen a nők a leginkább fogékonyak a boszorkányos praktikákra? Talán éppen azért,hogy egy kis színt vigyenek a szigorú hétköznapokba."

:)

2010. máj. 10. 17:24
 17/29 anonim ***** válasza:

Szia,Igen!!

Sőt...

Nagyon nyitott vagyok és én jósolni is szoktam,de csak ritkán:-)))

Ja a 25éves voltam:-))

2010. máj. 10. 17:28
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom hogy a gyerekeknek még frissebb a két élet közti lét.Sztem ezért fogékonyabbak a fiatalok és a gyerekek az ilyesmire.Sztem a pár éves kicsik még több témába illő élményt tudnának mesélni, csak hát ugye ők még nem tudnak netezni.:)
2010. máj. 10. 18:57
 19/29 anonim ***** válasza:

29 vagyok, és én is tapasztaltam ilyen dolgokat, egy tisztánlátó szerint félindigó vagyok.

Látok, hallok dolgokat, megérzéseim általában bejönnek.

2010. máj. 10. 19:15
 20/29 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Bocsi, kisfiam belenyúlt, elküldte:)

Szóval 29 vagyok, lány, és hiszem, h valami változás lesz nem sokára, legalábbis nagyon remélem!

2010. máj. 10. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!