Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ebben a témában a 12-18 év...

Ebben a témában a 12-18 év közötti korosztály, azon belül is a lányok írnak tapasztalatokat. Lehet, hogy ez a generáció fogékonyabb erre? És miért pont a lányok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 12:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
12 éves fiú vagyok, de már nem hiszek az ilyenekben. Őszintén szólva négy ötöd részt realista vagyok, abban az egy ötödben pedig némi helyet adok a keresztény vallásnak. De több nálam már nincs! Azért itt is már egyesek felnőhetnének. Ja a válasz szerintem az, hogy a gyerekek hiszékenyebbek, mint a felnőttek. Ez olyan, mint a Mikulás, csak 10 év körül jössz rá, hogy "Várjunk csak, a rénszarvas nem is tud repülni!"
2010. máj. 10. 21:08
 22/29 anonim ***** válasza:

Én 21 vagyok és én is fogékony vagyok ezekre a dolgokra.

Néha vannak dolgok amiket csupán megérzek, nem tudom, hogy honnan tudom, igazából nem is értem, mégis szentül hiszem, hogy igaz amit megérzek.

Első gyermekként mindenképpen egy fiút szerettem volna és egyik nap egy 'szellemi vezetővel' beszélgettem erről és hirtelen jött egy megérzésem, hogy az első az lány lesz. De fura - gondoltam - hiszen én fiút szeretnék, ekkor rám nézett és csak ennyit mondott én is tudom, hogy lányod lesz... érdekes

Egyébként nem vagyok terhes még csak a jövőről beszélgettünk.

2010. máj. 10. 23:00
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves négy-ötödös, 12 éves fiú! :)

Sajnálom, de ez nem a gyerekek hiszékenységén múlik, ugyanis nem a 2 éves kisbaba találja ki, hogy anya, én egy indigógyerek vagyok, vagy nem az újszülöttre van ráírva hogy most születtem kristály gyermekként...

Én is valahogy így vagyok, de én 2 ötöd részt realista, 2 ötöd részt buddhista vagyok, és 1 ötöd ezoterikus beállítottságú. És nem hiszem, hogy az én koromban ez túl gyakori lenne...

2010. máj. 11. 06:26
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
amúgy a 14 éves fiú vagyok, az előzőt én írtam.
2010. máj. 11. 06:31
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én emlékszem is hogy egy csomó fura alakot láttam a szobámban amikor kicsi voltam,aztán elmúlt de az h érzem a szellemeket az megmaradt és néha vannak látomás szerű dolgaim,nem mondom h médium vagyok de vannak dolgaim:P
2010. máj. 11. 12:30
 26/29 anonim ***** válasza:
15éves lány vagyok és igen fogékony vagyok ezekre a dolgokra , és kiderült hogy indigógyerek vagyok. Elösször megijedtem , de aztán megtiszteltetésnek vettem hogy segíthetek az embereknek!!
2010. jún. 10. 16:44
 27/29 anonim ***** válasza:
Én is indigó gyerek vagyok. Nemrég derült ki, először nem tudtam, mit kellene tennem, aztán már sikerült. 15/F
2010. jún. 11. 06:29
 28/29 anonim ***** válasza:
nem csak lányok írnak és ezt figyeld:én hülyézem őket!
2010. júl. 22. 10:27
 29/29 anonim ***** válasza:
hülyék!
2010. júl. 22. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!