Mennyire értesz egyet a videóban 14:44-15:20 között elhangzott gondolattal?
http://www.youtube.com/watch?v=T5d0emM7JuU&feature=c4-overvi..
kifejezetten azok véleménye érdekel, akik nem értenek vele egyet, és miért nem?
Én egyetértek vele, de próbáld ezt megmutatni egy nézeteiből kizökkenthetetlen "azénnyugdíjambóltanulsz!" KOMMUNISTÁNAK. Meglátja Bokrost, és már üvölt valami olyat, mint azt egy nekem címzett válaszban is olvastam. Ott személyesen Bokros volt a hibás apuci betegségéért. Sajnos a társadalom nagyon nagy része képtelen az önálló gondolkodásra. Megtanulta, hogy Bokros a patás ördög, és ezt mantrázza. Nagyon kevesen képesek felfogni hogy ő egy okos ember...
Az általam leírt IQ-betyároknak nem az a jó, ha tenniük kell a jobb életért, hanem ha csökkentik a rezsijét (és az energiaszolgáltatókkal még ki is csesznek!) Az ilyen a csekély értelmének köszönhetően még szép, hogy nem ismeri fel, hogy egy birka, akit az osztogatásokkal kitűnően lehet terelgetni. Én meg ezzel nem értek egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!