Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy Hitler-imádat...

Mi ez a nagy Hitler-imádat manapság?

Figyelt kérdés

[link]

Lent a hozzászólásokban a 2. válasz az, hogy "Hitler-bácsi gyere vissza!" és már 42-en lájkolták! A magyarok ennyire a nácizmus felé terelődtek?

2013. nov. 9. 21:07
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
44%
Azért nekem már nem egy nyaralás során lesült a képemről a bőr, mert magyar vagyok.
2013. nov. 9. 23:24
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó szerintem te hülye vagy.
2013. nov. 9. 23:27
 33/48 anonim ***** válasza:
44%
Köszönöm szépen a jól megindokolt, értékes választ. Talán ha kifejtenéd...
2013. nov. 9. 23:30
 34/48 anonim ***** válasza:
Mert én tudok indokolni. Csak egyetlen példa: a katalán szállodában sok nemzet képviselője volt jelen, de kizárólag a magyarok loptak ételt.
2013. nov. 9. 23:31
 35/48 anonim ***** válasza:
0%
32-es, gondoltam, hogy képtelen leszel válaszolni. Csak annyit tudsz kinyögni, hogy hülye vagyok. Ennyit erről.
2013. nov. 9. 23:42
 36/48 anonim ***** válasza:
Ok, nekünk meg az angol főbérlőnk nem kért 1 font kauciót sem miután megtudta hogy magyarok vagyunk, mert korábban az összes magyar bérlőjével jó tapasztalata volt és többel a mai napig tartja a kapcsolatot. Nem 1 itteni cégvezetőtől hallottam már hogy magyarokkal szívesen dolgozik, mert mind normális munkát végez, nem linkeskedik és jó szakemberek. A baráti társaságom nagyrészt olaszokból áll, mind imádja MO-t aki járt már ott.
2013. nov. 9. 23:43
 37/48 anonim ***** válasza:
Végül is mindenki az alapján szűr le véleményt egy népről, hogy éppen kiket ismert meg közülük.
2013. nov. 9. 23:48
 38/48 anonim ***** válasza:
64%
Minél rosszabb egy ország gazdasági, mentális állapota, annál inkább keresnek az emberek (főleg a primitív réteg) magának ellenséget. Ez mindig is így volt. Politikában is így van, ha megfigyeled.
2013. nov. 10. 11:39
 39/48 anonim ***** válasza:
Így van, de a primitív rétegeket befolyásolják.
2013. nov. 10. 11:46
 40/48 anonim ***** válasza:
35%
Hitler megoldott néhány évszázados problémát. De nagyon sok hülye ember nem is látja ezeket. És kiemelkedő képességű politikus volt, tudott hatni az emberekre.
2013. nov. 16. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!