A (szélső) jobbosok tényleg elhiszik, hogy a Harmadik Birodalom csak hazát védte?
Először volt ugye a magyar ketrecharcos a Hitlerfej-tetoválással, akit nem engedtek részvenni egy csehországi versenyen. Erre itthon hőbörögtek, hogy a "zsidóbérenc csehek" milyen csúnyán viselkedtek.
Aki ilyet ír, az komolyan nem tudja, hogy a náci Németország megszállta és felosztotta a csehek hazáját?
A másik téma Horst Tapper (nem az ő személyével akarok foglalkozni), akinek a sorozatát levette a német közszolgálati tévé az állítólagos SS-múltja miatt; erre a kucinfo lelkes közönsége sajnálkozását fejezti ki, hogy a nemzetközi zsidó-háló elbánt a szegény "honvédővel".
Pont ez a két dolog nem "zsidótéma". Volt egy ország, amelyik tizenvalahány országot megtámadott és megszállt, olyanokat ahol jobboldali keresztény-konzervatív kormányzat volt, legtöbbször királlyal az élen. Persze, aztán az államok összefogtak ellene és legyőzték.
Szóval komolyan vannak Magyarországon olyanok, akik a második világháború történetét onnan olvassák, hogy a Szövetségesek átlépték a német határt?
Hogy nem tudják felfogni, hogy Európa más területein nem szeretik a Harmadik Birodalom és Hitler nevét? És nem azért, mert a zsidók szolgálatában lennének, hanem mert a nácik hadüzenet nélkül megtámadták őket és vad pusztítást végeztek az országukban.
Az egész kérdés egy baromság.
Mikor fogod megérteni hogy akiket te szélsőjobbnak nevezel azok nem imádják Hitlert. Bár biztosan van olyan ember is.
Hogy sokan nem antiszemiták, csak a zsidókra oly jellemző üzleti mentalitást a cionizmust az egymást protezsáló zsidó kapcsolatokat miközben a protekcionizmust elítélik látszólag stb stb nem szeretik.
Én egy valódi német náci múltú családból származom.
Apai nagyszüleim még bent voltak a Reichben ,még ha csak az ifjúsági tagozatban.
A második világháború azért tört ki, hogy megtoroljuk az elsőt és visszaszerezzük az igazságtalanul elrabolt területeket.
A magyar, német nép dühös volt, bosszútól fűtött.
Ha nem vesznek annyi területet igazságtalanul akkor nem történik amiket leírtál.
3-as Amikor Rudolf Steiner-t kérdezték a "béketárgyalás" eredményeiről, ő mondta, hogy sikerült megágyazni a következő világháborúnak, valamint rászabadítani az emberiségre pár igen káros ideológiát. És sajnos be is jött.
1-es Mi a halál köze volt a Zsidóknak a világháborúhoz és a hitleri Németország élettérnövelő szabadrablásának azon kívül, hogy időben egybeesett a Holokauszttal, meg leszámítva, hogy a háborús fegyverkezéshez eleinte még tőlük kért kölcsön Hitler? (Persze aztán megoldotta, hogy ne kelljen visszafizetnie. Nem mint ha a Magyarországtól hitelbe kapott kaját röpke 80 millió arany márka értékben kipengették volna.)
Ketrecharcos: Szerintem a meccs idejére le lehetett volna azt a tetkót alkoholos fekete filccel is festeni, utána meg lemosni, és ezzel nem zavart volna senkit, de az európai demokráciában kevés észlény használja az agyát.
Horst Tapper: Nyugodtan mondhatjuk, hogy katona volt. A médiában egyetlen olyan cikk sem jelent meg ahol le lenne írva, hogy halomra ölte a zsidókat vagy bánom is én, hogy kiket. A visszataszító kettős mérce itt is megnyilvánul. Kíváncsi vagyok mi lett volna, ha kiderül, hogy vörös katona volt...
A hitleri Németország hadakozása pedig jó előre le lett írva a Mein kampf-ban. Arról pedig az akkori Európa vezetői tehetnek, hogy teljesen vakok és ostobák voltak. A Rajna vidékre való bevonuláskor még megállítható lett volna az egész német terjeszkedés, de nem tettek semmit, évek múlva pedig megitták ennek a levét. Köszönhetik maguknak, hogy tálcán kínáltál fel magukat a németeknek, utána meg sírtak, hogy ők a védtelen áldozatok, holott előre lehetett mindent tudni. Amennyire én tudom, az oroszok eleinte lelkesen fogadták a bevonuló németeket, de a kommunisták tettek arról, hogy ez ne így maradjon (német egyenruhában vérengzések végrehajtása), majd a kíméletlen zsidóüldözés is megtette a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!