Én most akkor náci lettem?
Végig néztem a Natgeon a Hitleres sorozatot, és ott elmondták hogy Hitler miért tette azt amit, mert rossz jövőképet jósolt Németországnak és egész Európának.
Most úgy néz ki hogy ugyan az történik most a világban amit megjósolt, akkor kaptam észbe hogy basszus ez az állítólagos gonosz ember már akkor tudta hogy mi fog itt történni, és tenni akart ellene.
Ahhoz képest hogy minek állítják be, csak az igazságot mondta, mert pontosan azt történik most amit akkor ~70 éve megjósolt. Ezek szerint még sem olyan rossz beteg ember?
És egyet értek vele, de csak azért mert végül is igaza lett, tehát valamit tudhatott.
Akiket alsóbb rendű népeknek nevezett, pontosan ugyan azt csinálják most, amiért anno nekik ment.
Most akkor nem értem hogy miért Hitler a rossz amiért kimondta a rossz dolgokat, és tenni akart ellene.
Ha a múlt-jelen-jövő igazolja Hitlert akkor miért lesz rossz aki evvel egyet ért?
Nem azt mondom hogy minden helyes volt amit tett, de a világnézetileg nagyon is igaza volt, egy látnok.
És nem azt mondom hogy akkor kezdjünk el vidám táborokat építeni meg masírozni, hanem szemléletet kéne váltani, és máshogy állni a szándékosan eltusolt dolgokhoz amik nyomorítják a világot.
Hitler azért "gonosz", mert vesztett! Amúgy nem volt rosszabb azoknál, akik a másik oldalon harcoltak. Csak a történelmet a győztesek írják...
Nem volt jó ember, de intelligens volt, és nem ok nélkül csinálta azt, amit csinált. Nem is véletlenül volt antiszemita.
Csak sajnos nem az a helyes lépés ilyenkor, amit ő tett (bár abban a helyzetben valószínűleg nem is lehetett volna máshogy). Ma meg már sehogy se lehet megakadályozni, hogy zsidók vezessék a világot kényük-kedvük szerint.
Azt álítod, hogy egyet értesz vele, de most csak arra gondolsz, hogy a jövőképe valóra vált, vagy egyéb tekintetben (pl: német felsőbbrendűség, fajelmélet, militarizmus stb) is többnyire támogatod a világnézetét? Ha utóbbi is igaz rád, akkor náci vagy.
Hitlert két okból tartják gonosznak/rossznak. Az egyik a már említett "győztes írja a történelmet" dolog. Ez részben tényleg így van, a győztesek is rengeteg kétes erkölcsi értékő dolgot tettek, de ez önmagában nem menti fel Hitlert. Az, hogy mondjuk a szovjetek milliókat hurcoltak kényszermunkára és hogy százezrek haltak meg az angolszász terrorbombázások miatt nem jelenti azt, hogy több százezer (vagy millió, elég sok különböző adat van) zsidó és cigány kényszermunkára (vagy haláltáborokba, szintő több különbőző forrás) való kényszerítése elfogadható lenne (legalábbis az emberek és filozófiák többsége számára).
Másrészt, bár pontosan nem tudom, hogy Hitler mit jósolt, azért nem olyan vészes a helyzet. Európában a legjelentősebb gazdasági és politikai hatalommal Németország rendelkezik, gyakorlatilag a német kancellár Európa feje. Ezt is megjósolta Hitler?
Azért mert az egyik gonosz leleplezi a másikat még gonosz marad.
Hitler gonosz volt, mert ártatlan embereket, zsidókat, gyermekeket gázosított, szappanosított, lámpaernyősített el. De akkor is rosszatt tett.
Hitler úgy intézte el a dolgokat, hogy akit nem akart életben kivégeztette, hogy ne szenvedjenek, ez nem fair viszont könnyű halál.
Utána rájöttek a nagyhatalmak, hogy ha ők is így tesznek fellázadnak és leverik őket, ezért demokráciiának kell látszódnia, és adókkal, kamattal, államadóssággal kell halálraéheztetni, meg elhajléktalanosítani az embereket közben meg csak rájuk lehet szavazni.
Szóval most kínzás van -.-
Egyesek szerint igen, mások szerint nem.
Én abban a tekintetben egyetértek vele, hogy a német, a skandináv és az angol népek valóban kulturáltabb, jobban szervezettebb társadalmak, mint mondjuk a magyar, bolgár, macedón, ukrán és orosz. Ha megnézed Afrikát, akkor azoknál meg pláne jobban szervezettebbek ezek a náci ideológia szerinti árja társadalmak. Na már most a logika azt diktálja, hogy ha ők jobbak, akkor legyen belőlük több, akik pedig képtelenek a civilizáció azon fokára lépni, azok legyenek kevesebben, mert csak nyomorgó milliárdokat termelnek ki magukból. Ez eddig szerintem nem is hiba, de az, hogy Hitler és csapata el akarta érni ezt (népirtások, háborúk), az már tényleg őrület volt. Erre nem lett volna szükség, sőt én úgy látom, hogy nélküle is elérhette volna a célját, bár kétségtelenül hosszabb ideig tartott volna, mint nyers módszerekkel.
Számomra ez igen kétes dolog. Mint vezető, szónok, stratéga stb. egyértelmű, hogy a XX. század egyik legnagyobb alakja. (a mostani politikusok meg sem tudják közelíteni egyedül Gyurcsány az aki tud valamit retorika területén de sajnos már olyan hiteltelen, hogy csak röhögni lehet rajta).
Tény, hogy sok dologban igaza volt Hitlernek, mert a jóvátétel miatt a munkanélküliség nagyon nagy lett + szankciók és persze ezt lovagolja meg. DE!! És itt a nagy de ma már hogyan oldanád meg azt, hogy a munkanélküliség csökkenjen? Indítanál egy háborút, kifosztanád a megszállt országokat, beindítanád a hadigépezetet (ezzel munkát adnál a gyárakba)? A lényeg a lényeg, hogy szerintem nem vagy náci mert ezek a problémák most is aktuálisak. De ez nem jelenti azt, hogy bármely népre rá lehetne ezt fogni. A világ 100 leggazdagabb ember vagyona a magyar GDP 14x-ese. Természetesen az is aktuális , hogy minél többet akar az ember ezért ilyen gazdagok, de a 100 leggazdagabb körött ha saccolnom kéne 20-25 zsidó lenne mert tény, hogy ők jobban értenek a pénzhez(meg kell nézni a történelmet). Szóval mindenki ilyen volt Hitler is meg a többi felső vezető (harácsoló). Loptak mint a fene (valamelyik vezetőnek több 10 ezer kötetes könyvtára volt-úgy lopta a gaz zsidóktól-). Meg persze a háború alatt azoknak a gaz zsidóknak a vérét vitték a frontra a sebesülteknek. (mondom ezt úgy, hogy a zsidók agresszív politikájával egyáltalán nem értek egyet).
Szóval én azt mondanám , hogy Hitler egy őrült, beteg zseni volt, akinek sikerült az embereket az orruknál fogva vezetni mert nem gondolkoztak. Gondolok itt a a Reichstag felgyújtatására, a propagandára, az uszításra stb. Én nagyon remélem, hogy ez nem fog megismétlődni az én időmben.
3-as
A szappanra, lámpaernyőre, és elgázosított zsidókra nincs bizonyíték. Csak "túlélők" és "szemtanúk" vallomásai.
Gázkamrák sose léteztek. Tömeges meggyilkolásokat nem dokumentáltak, még a vörös kereszt illetve a statisztikai hivatal népszámlálási adatai sem igazolják a "divatos" 6 millió zsidó áldozatot.
A krematóriumok pedig méretükből adódóan képtelenek voltak olyan mértékű holtestek elégetésére amikről szintén hazudoznak.
A holokauszt ezen állításai valótlanok. A bizonyítékok hamisak és manipuláltak. A beismerő vallomásokra sokszor kínzással vitték rá a fogjokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!