Mi ez a nagy Hitler-imádat manapság?
Lent a hozzászólásokban a 2. válasz az, hogy "Hitler-bácsi gyere vissza!" és már 42-en lájkolták! A magyarok ennyire a nácizmus felé terelődtek?
" Valószínűleg azért, mert a legalja ment
oda! Ettől nem kell egy egész népet gyűlölni.
De akkor már azt is beszéljük meg, miért
utálják a magyarokat mindenhol. Ez sem
véletlen."
Szinte gondoltam, hogy mással nem tudsz előrukkolni.
És hol "utálják" a magyarokat mindenhol?
Persze olyankor tapsikoltok viháncolva, és ráadásul még vannak fröcsögő "magyar származásúak" akik mocskolódnak állandóan.
Nem beszélve arról, hogy a "menekültjeitek" miatt bizonyos helyeken a magyart is utána egykalap alá veszik az ilyenekkel!
Nem tudom, hány éves vagy, én 35, de még emlékszem, amikor volt a nagy hűtőláda-beszerző és egyéb túra Ausztriába, ott bizony sok helyen ki volt írva: Magyarok, ne lopjatok!
Egyébként elég sok helyen jártam már a világban, és nem rajonganak értünk, ami nem is véletlen.
Igazad van kérdező!
Itt az a probléma, hogy a megkeresett pénzünkből nem tudunk megfelelő színvonalon élni.
" amikor volt a nagy hűtőláda-
beszerző és egyéb túra Ausztriába, ott bizony
sok helyen ki volt írva: Magyarok, ne lopjatok!
Egyébként elég sok helyen jártam már a
világban, és nem rajonganak értünk, ami nem
is véletlen."
(Gondolom kiknek szólhatott elsősorban a kiírás.)
De akiket említettél őket sem csípik sehol a világban túlzottan, és annak is oka lehet.
" Én
csak azt mondom, hogy emiatt nem kell egy új
Hitler."
Én nem állítottam olyan, hogy kellene.
Ez volt a kérdés: mi ez a nagy Hitler-imádat manapság?
Sok szemét ember van, de nemcsak a cigányok között.
És kár, hogy így fellángolt a rasszizmus.
Én jártam és éltem már sok helyen és ez egy baromság hogy mindenhol utálnak minket. A környező országokban lehet, ott történelmi okai vannak.
Amúgy a románok meg le is hazudják a csillagot is az égről, nemrég olvastam pl "10 csodás dolog amit nem tudtál Romániáról" című romániát éltető cikket-angol nyelven ahonnan kiderül hogy a Kolozsvári utcai világítást-mint elsőt Európában- azt a románok készítették az 1880-as években.
Visszatérve, Nyugat-Európában egyáltalán nem utál minket senki, a Lengyelek, Horvátok, Olaszok, Törökök meg kifejezetten kedvelnek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!