Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy Hitler-imádat...

Mi ez a nagy Hitler-imádat manapság?

Figyelt kérdés

[link]

Lent a hozzászólásokban a 2. válasz az, hogy "Hitler-bácsi gyere vissza!" és már 42-en lájkolták! A magyarok ennyire a nácizmus felé terelődtek?

2013. nov. 9. 21:07
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
70%
Én meg azt kérdezem hogy mi ez a nagy szocializmus imádat és mikor lesz már vége, mert ma is az van.
2013. nov. 9. 21:10
 2/48 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos igen.

Ha gazdasági problémák vannak és nem élnek jól az emberek, akkor kell valami bűnbak. Sajnos ilyenkor a zsidók mindig kapóra jönnek.

2013. nov. 9. 21:10
 3/48 anonim ***** válasza:
51%
... vagy a cigányok, vagy bárki, akire haragudni lehet.
2013. nov. 9. 21:11
 4/48 anonim ***** válasza:

A magyarok nagy része nem rasszista, de van akit azzá tesznek. Sajnos van jó néhány olyan része az országnak ahol nem védi meg az ott lakókat semmi sem a kisebbségi orkhordáktól, persze hogy nem fogják őket szeretni.

A másik meg az hogy a háború idején mi pont azon az oldalon álltunk, ott estek el nagyapáink, vagy hurcolták őket el a Szovjetek. Így van egy ilyen történelmi vonal is.

Egyébként maga Hitler egy zseni volt a maga nemében, ha nem nyit keleten is frontot most másról szólnak a történelemkönyvek.

2013. nov. 9. 21:14
 5/48 anonim ***** válasza:
25%
...vagy bárki, aki tényleg kárt okoz. Komolyan, nem is értem, mintha ti nem is itt élnétek. Nem látjátok, hogy milyenek a kérdéses csoportok? A kazárok, az 1-2%-os kisebbség kezében van minden, persze nincs utcaseprő köztük. (Ennyire senki sem lehet tehetséges...) A másiknál meg a munka- vagy tisztaság- értelemellenesség az érték.
2013. nov. 9. 21:18
 6/48 A kérdező kommentje:
A magyarok várnak egy olyan politikusra, mint Hitler?
2013. nov. 9. 21:22
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
azért mert 42 ember lájkolta azt hülyeséget, nem általánosítanám a 10 milliós magyarságot.
2013. nov. 9. 21:33
 8/48 anonim ***** válasza:
Én magyar vagyok, de biztos nem várok Hitler-féle politikusra. De sokan szerintem igen. És van is pár jelölt sajnos.
2013. nov. 9. 21:33
 9/48 anonim ***** válasza:

A "szélsőjobboldali" eszméknek nem sok köze van a gazdasági válsághoz , ez már többször bizonyítva lett.

Hiszen a válság nagyon érződik, Cipruson , Spanyolországban , Olaszországban, Portugáliában is,ott még sincs tekintélyes szélsőjobb.

Ennek köze van az adott nép mentalitásához.

Európában, leginkább a franciák, magyarok, osztrákok akik szeretik az ilyesmit.

A 3 népben nem sok a közös van....

2013. nov. 9. 21:34
 10/48 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös? Ezt honnan tudod? Olvastad valami okosító oldalon?
2013. nov. 9. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!