Komolyan kérdezem: lehetséges lenne, hogy a liszet mérgezik valamivel? (a kérdés politikai jellegű, ha igen)
Én évek óta nem eszek semmilyen lisztből készült terméket, (kivéve burgonyaliszt), de most egy hete visszatértem hozzá (zsemle kifli stb) a következőket tapasztalom:
- sokkal agreszívebb vagyok
- sokkal gyakrabban jön rám szexuális inger
- türelmetlenség
- nem tudok koncentrálni
Amikor nem eszek lisztes terméket, ezek a jelenségek elmúlnak! Ti hogy vagytok ezzel? Tapasztalat?
Nem szándékosan, de "mérgezik".
A gazdák kénytelenek bizonyos vegszerekkel kezelni a gabonát, hogy ellenálljon a kártevőknek és jó termést hozzon.
Nem tudom mi az igazság. Dehogy a gabonák nem az ember alapvető táplálékai, mint ahogy azt nekünk tanították, az
hétszentség..olyannal etetnek ami nem is igazán neked való..
inkább burgonya alapú táplálkozás előnyeire kellene ráébredni (meg egyéb gyökérzöldségek, manióka, csicsóka) ezeket kellene mindenhol vetni, nem gabonát! sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!