Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az hogy emberöléssel...

Mi az hogy emberöléssel gyanúsították meg a fagyasztót használó borászt?

Figyelt kérdés

[link]

A saját otthonomban oda teszem a fagyállót ahova akarom, ha akarom kólába töltöm, ha akarom borba. Ha pedig jön egy betörő és megissza az az ő baja.

2013. nov. 7. 14:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

"DE OTT KI VAN "TÁBLÁZVA" HOGY MIT TÁROLNAK!!!"

A hordóban pedig bornak kellett volna lenni, de mérgezett volt. Tehát emberölés. Nem értme, mi olyan bonyolult ezen.

2013. nov. 7. 16:04
 22/36 anonim ***** válasza:
az, hogy ha kenyér formájúra lett volna sütve se lenne jelentősége, mert elzárva tartotta másoktól, az h egy idióta törvényt szegve betör hozzá felfeszítve a lakatot, a zárat, kerítésen átmászva, ajtót betörve, sokadik alkalommal mert köpött a társadalom szabályira, arra bizony nem lehet felkészülni.
2013. nov. 7. 16:51
 23/36 anonim ***** válasza:
kerítésen, ajtón, lakaton, pincében elhelyezett hordón, lezárt hordón túl most komolyan egy a sötétben amúgy sem elolvasott címke miatt problémáztok? Mennyi az esélye, hogy a tisztelt betörő úr miután átmászott a kerítésen, átugrotta a bokrot, elfutott a kutya elől, leverte a lakatot, felfeszítette az ajtót, lejutott a pincébe, megnyitotta a zárt boroshordót nekiáll olvasgatni? :D
2013. nov. 7. 16:54
 24/36 anonim ***** válasza:

"az, hogy ha kenyér formájúra lett volna sütve se lenne jelentősége, mert elzárva tartotta másoktól, az h egy idióta törvényt szegve betör hozzá felfeszítve a lakatot, a zárat, kerítésen átmászva, ajtót betörve, sokadik alkalommal mert köpött a társadalom szabályira, arra bizony nem lehet felkészülni."

Talán akkor olvass utána és ne csak gyűlölködj. Az elkövető is beismerte, hogy ártó szándékkal csinálta. Nem tartotta elzárva, ugyanis szándékosan nyitott ajtóval tartotta a pincét. Azzal pedig, hogy a vegyületet szabálytanul tárolta, önmagában is törvényt sértett, akkor is, ha atombunkerben tartotta volna a szándékosan nyitott pincével. Az ártó szándékú mérgezés, amit büszkén beismert, az pedig kimeríti a gyilkosság fogalmát. Nem értem, hogy miért akarod védeni?

2013. nov. 7. 16:56
 25/36 bumbi02 ***** válasza:
Gondatlanságból elkövetett emberölés lesz végül a vád, mivel emberöléssel nem tudnának pert nyerni. Viszont nem megfelelően tárolta a fagyállót, és ezért halt meg az illető. (no meg persze azért, mert más borát lopta... egyetértek a gazdával, aki a borba beletöltötte a fagyállót..)
2013. nov. 7. 16:58
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

"(no meg persze azért, mert más borát lopta... egyetértek a gazdával, aki a borba beletöltötte a fagyállót..)"

Tehát egyetértesz a veszélyes anyagok másokra veszélyes tárolásával? Kívánom, hogy a te gyereked is egy ilyen miatt haljon meg!

Egyetértesz azzal, hogy mondjuk a fiatal tizenéves gyermeked meggyilkolja valaki egy csínytevés miatt? Kívánom, hogy így legyen!

Fogd már fel, hogy senki nem a tolvajt védi! De őt már nem lehet megbüntetni, hiszen a "gazda" MEGÖLTE! Gyilkosság!! Nem ismered ezt a szót? Ennyire nem látsz a szemedtől?

2013. nov. 7. 17:02
 27/36 anonim ***** válasza:

"Nem értem, hogy miért akarod védeni?"

Mert nekem jobban számít a becsületesen dolgozó emberek élethez és magántulajdonhoz való joga, mint a bűnözőké. Mert szerintem a magántulajdon szent és sérthetetlen, az otthonomban pedig csak a szeretteimnek és a barátaimnak van helye. Mert szerintem amiért megdolgoztam azt jogom van megédeni bármi áron, illetve akiket szeretek azokat is.

A magyar törvények nem így gondolják és ami mérhetetlenül bánt az az, hogy ezzel a lakosság teljes mértékben elégedett, mert így nem csak "a hatalom" hanem az elvileg becsületes emberek - köztük te is, mert látatlanban nem feltételezem, hogy nem az lennék - is köpnek egymás jogaira. Ezzel azt mondjuk ki, hogy nálunk, munkánknál, életünknél többre kell tartani azt, aki bemászik a lakásba, azokat akik megkéselnek az utcán, vagy megerőszakolják a lányainkat, a demokrácia, a liberalizmus, az egyenlőség és a jogszabályok mögé bújva.

Ezért védem. Persze, én is értem és felfogtam, hogy a jogszabályok szerint nem neki van igaza, és szerintem is gondatlanságból elkövetett emberölés lesz a vége, de morálisan és etikailag hatalmas problémának tartom, és mint mondtam nem csak azt, hogy a jogok így ítélkeznek - merthát ebből a rétegből is kellenek a szavazatok - hanem azért, mert ehhez az emberek még asszisztálnak is.

Pont.

2013. nov. 7. 17:06
 28/36 anonim ***** válasza:

*"hogy nem az lennék"

Javítás: hogy nem az lennél

Magamat ennyire nem fényezem, csak a gépelés nem megy... :)

2013. nov. 7. 17:08
 29/36 anonim ***** válasza:

"Nem tartotta elzárva, ugyanis szándékosan nyitott ajtóval tartotta a pincét. "

Akkor éppen igen, de lett volna-e értelme ha az általam leírt jelenetsort már többször is elkövette a betörő? :)

2013. nov. 7. 17:11
 30/36 anonim ***** válasza:
58%

Hajajajjj!!!

A szegény jóhiszemű tolvajt a rosszhiszemű gazda tévedésbe ejtette!

Micsoda gaztett!

Segíts Európa!

Tiltsuk be a gaz nácifasiszta fagyállót, a bort... sőt a borosüveget is!

Ájvééé, ájvéééé!!!

2013. nov. 7. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!