Mi az hogy emberöléssel gyanúsították meg a fagyasztót használó borászt?
A saját otthonomban oda teszem a fagyállót ahova akarom, ha akarom kólába töltöm, ha akarom borba. Ha pedig jön egy betörő és megissza az az ő baja.
Szerintem zha vennéd a fáradtságod, hogy elolvass 1-2 cikket erről az esetről akkor megértenéd miért problémáznak ezen.
Persze ehhez min 80as iq kell.
"A saját otthonomban oda teszem a fagyállót ahova akarom, ha akarom kólába töltöm, ha akarom borba. Ha pedig jön egy betörő és megissza az az ő baja."
Pont hogy nem, mert veszélyes, mérgező anyagot vagy vegyületet TÖRVÉNYILEG TILOS a saját, megjelölt csomagolásán kívül másban tárolni. Mivel a hordó a balesetvédelmi szabványok szerint nem alkalmas veszélyes anyag tárolására, és megjelölést sem tartalmazott, ezért bűncselekmény, ráadásul mivel a tulajdonos tudatosan csinálta, ezért a törvény szerint az emberölés, illetve a többrendbeli emberölési kísérlet fogalmát is kimeríti.
"a magántulajdon pedig nem azt jelenti h azt csinálhatsz benne amit szeretnél, csak amit az állam megenged. Ez van, fejletlen ország vagyunk egyelőre."
Ez bizony igaz, hiszen nincs demokrácia
Sajnos a mai jogszabályok lehetővé teszik, h bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt megrángassák.
Ezt viszont valóban szabályozni kellene, h ilyenek miatt ne kerüljenek már bíróság elé az emberek.
Nevetséges, h otthon beleesik az emésztőbe a bűnöző és én vagyok a hülye, mert nem lakatoltam le.
Hát bocs, nem számítottam rá, h be fognak törni.
Az ürge a borát mérgezte meg és nem a tolvajt.
Ez szerintem különség!
Egyébként ki kellett volna írni a hordóra hogy vigyázz méreg! Úgy se vették volna komolyan....
"Az ürge a borát mérgezte meg és nem a tolvajt.
Ez szerintem különség! "
Tényleg különBség? Ezt szerintem azért még gondold át.
Kérdező! Nem azt vitatjuk, hogy a TOLVAJOK lopást követtek el! Azt mindenki elismeri.
Ettől FÜGGETLENÜL követett el szándékos emberölést a "gazda". Ha nem volna világos. Ráadásul szóba sem került, hogy mi lett azokkal, akik a tolvajtól bort vásároltak. Nekik még a lopáshoz sincs közük, aztán mégis kórházban fekszenek! Én remélem, hogy a "gazda" börtönben rohad meg. Mondanám, hogy a tolvajjal együtt, de őt már kinyírta. Ráadásul, a sorozatos lopások miatt soha nem tett feljelenetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!