Ti miért mentek szavazni?
"Hát...éjszaka fél egykor téged még ilyen kérdések foglalkoztatnak, akkor tényleg eléggé elcseszett és unalmas lehet az életed. Sajnálom... őszintén...ja persze, ha meg politikus vagy akkor megértem."
A mai napon:
-Dolgoztam
-Tudományos képzésben vettem részt
-Testmozgást végeztem
-Megnéztem egy rövidfilmet
-Szeretkeztem
-Főztem
-Játszottam egy videojátékkal
-Olvastam
-Dolgoztam rövid ideig egy saját munkán
Van akinek ez unalmas élet lehet de a jelenlegi helyzetemben erre futja. Mellesleg sejtem, hogy te mennyire nem unatkozhatsz, ha ilyen válaszokat küldesz a kérdésemhez.
hogy jelenlegi ismereteim szerint olyan pártot támogassak, ami remélhetőleg a legkevesebb bajt okozza.
már ha olyan helyzetben leszek, hogy szavazok.
Hmm... ez most rengeteg embert érdekelt :D
Nekem nem kell dolgoznom kicsiszivem, mer egy napra jut annyi pénzem, mint neked egy hónapra :) Ha már itt tartunk. Igen, van időm unatkozni, de fel is vállalom. És miért érdemes elmenni választani? válaszolok: Nem tudom, de menni fogok.. :))
"Nekem nem kell dolgoznom kicsiszivem, mer egy napra jut annyi pénzem, mint neked egy hónapra :) Ha már itt tartunk. Igen, van időm unatkozni, de fel is vállalom."
Ez remek. Mondjuk, biztosan nem Magyarországon élsz, ha "megkeresel" napi 300.000 forintot. Azon csodálkozom, hogy honnan van, ha ennyire unatkozol. Biztosan örökölted, vagy házastárstól is kapod, de akárhogy is, kicsi az esélye hogy Magyarországon élsz. Találkoztam, beszélgettem már olyan emberekkel, akik napi 300-500 ezer forintot kerestek meg alkalmazottként, de egyik sem volt magyar. (Partnerek)
A választásokban mindenki részt vesz, akár akarja, akár nem. Ilyen a rendszer logikája. Demokráciában mindennek az a jogalapja, azért kell engedelmeskedned bármely törvénynek, mert Te akartad, Te fogadtad el. Közvetve Te kérted, hogy így legyen. Ha nem szavazol, azzal nem azt kommunikálod a rendszer felé, hogy nem érdekel, meg tökmindegy, hanem azt, hogy Te mindent szeretsz, veled bárki bármit megtehet, nem fogsz haragudni érte.
Ezért ha van olyan párt, ami egy kicsit is szimpatikusabb, mint a többi, már hülyeség nem szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!