Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik rajonganak a "fizetést...

Akik rajonganak a "fizetést készpénzben" ötletért, mit szólnának ehhez?

Figyelt kérdés
Sétálnak haza a nehezen megkeresett havi 80-120 ezrükkel, és kirabolják. Kitől kapnak pénzt, amíg nincsenek meg (ha egyáltalán meglesznek) a rablók? Vagy ha egyáltalán meglesznek: bíróság, a pénz már nincs meg, esetleg polgári per? behajtás, és 2-3 év múlva talán meglett a fizu. Nagyon rossz dolog az a bank, ugye?

2013. okt. 30. 20:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hú de nagy összeg. :D De tőlem csinálhatod a bolhából az elefántot. És ha olyan életképtelen vagy, hogy Magyarországon 2013-ban veszélyesnek tartod az utcát, akkor nem is lenne kár érted. Éljen a természetes kiválasztódás. :D
2013. nov. 3. 19:46
 22/29 anonim ***** válasza:
Az intelligenciával meg ne te gyere már, aki képtelen objektíven érvelni és meg akarod alázni a másikat, mert egy vita neked érzelmi kérdés.
2013. nov. 3. 19:47
 23/29 fospuska ***** válasza:
44%

"Ha nincs igazad, akkor átírod az álláspontomat, hogy röhejesnek tűnjön."

Nem kell átírni, röhejes és kész.

"senki se használja, és dögöljön meg az összes, meg persze nyalják ki, aki szerint meg nem igaz a szófosásod, az smucig, fillérb--szó, paranoiás, "

Én azt írtam, hogy én nem használom.

300.000 Ft felvételnél megspórolni 600 Ft-ot és erre hivatkozni-ez a fillérb..aszás.

"de te azért utálod a bankokat, mert "nézik" a tranzakcióidat."

Nem. Azért, mert nyomon követik és tárolják, pedig nekem semmi szükségem rá.

"A bankok "törvénytelenségeit" a legtöbbször ki lehet küszöbölni azzal, ha az ember elolvassa azt amit aláír. :) "

Olyan sokszor előfordult, hogy szóltál a banknak, ugyan módosítsa már a szerződést, mert neked nem tetszik...

"Jó dolog ilyen f--szságokat adni a számba? "

Nem adtam a szádba, ezt én írtam.

" meg persze nyalják ki"

Csak Te, mert meg se akarod érteni. :)

2013. nov. 4. 00:49
 24/29 A kérdező kommentje:

"Hú de nagy összeg. :D"

Ez most melyikre is mondod? Amiért megverik az időseket?

"És ha olyan életképtelen vagy, hogy Magyarországon 2013-ban veszélyesnek tartod az utcát, akkor nem is lenne kár érted."

Milyen logikus mondat... Azért dögöljek meg nyugodtan, MERT nem gondolom jó ötletnek, ha valaki százezrekkel sétálgat. Öööö, ok.

"Az intelligenciával meg ne te gyere már"

Khm... Én nem teszem egyenértékűvé a készpénz szállítását és a szimpla sétálást. Miről is beszélünk?

"aki képtelen objektíven érvelni és meg akarod alázni a másikat, mert egy vita neked érzelmi kérdés."

Szerintem fospuska nyomába sem érek parasztságban és elvakultságban, szóval ezt ne nekem címezd... Én már érveltem a saját álláspontom mellett, hoztam példát, ez meg mit csinál? Nyaljátok ki, kapjátok be, hülyék vagytok! Szép... :)

"Nem kell átírni, röhejes és kész."

Szerinted. Szerintem meg a tied a szánalmas. Te sajnos logikátlan baromságokon kívül normális dolgot még nem tudtál mondani...

"300.000 Ft felvételnél megspórolni 600 Ft-ot és erre hivatkozni-ez a fillérb..aszás."

Ha van ezen a bizonyos számládon 300 ezred, akkor ezzel a spórolt pénzzel megkeresed egy felvét díját. Ezt mondtam, te nem tudom, miről beszélsz... De legalább jól beszóltál! ;)

"Nem. Azért, mert nyomon követik és tárolják, pedig nekem semmi szükségem rá."

Írtál valami olyat, hogy hibásan teljesített valamit neked a bank. Akkor most mégsem volt jó, hogy loggolták a tranzakciót, és vissza tudták keresni? :D

"Olyan sokszor előfordult, hogy szóltál a banknak, ugyan módosítsa már a szerződést, mert neked nem tetszik..."

Ha nem tetszik a szerződés, nem kell aláírni. Ennyi. Ha persze van párszázmilliód, akkor meg egyéni szerződést írnak neked/veled. :)

"Nem adtam a szádba, ezt én írtam."

Persze hogy te írtad... :D Szerinted azért van számlám, mert bankb--zi meg trendi akarok lenni. Szerintem meg baromságokat beszélsz, és próbálod rám húzni az elcseszett gondolataidat... Nem jött be...

"Csak Te, mert meg se akarod érteni. :)"

Neeeem értem, és éééén vagyok a hülye meg a szemellenzős! Igen! Véletlenül sem te, aki kijelenti, hogy a bank az rossz, köcsög, szemét, rohadt, stb. stb. már leírtam. :)

2013. nov. 4. 19:33
 25/29 fospuska ***** válasza:
49%

"Te sajnos logikátlan baromságokon kívül normális dolgot még nem tudtál mondani... " Óvodás érvelés, de erről nem nyitok vitát, értelmetlen.

"Ha van ezen a bizonyos számládon 300 ezred, akkor ezzel a spórolt pénzzel megkeresed egy felvét díját."

300.000 készpénzzel szégyellném magam,ha összesen egy készpénz felvét díját keresném meg. Ezért ugyan nem tárolok számlán 300 rongyot.

"Akkor most mégsem volt jó, hogy loggolták a tranzakciót, és vissza tudták keresni? :D "

Most viszont egyáltalán nem fordul elő = öngólt rúgtál.

"Ha nem tetszik a szerződés, nem kell aláírni. "

Nincs más választásod, ha bankban akarod tartani a pénzed.

"Szerintem meg baromságokat beszélsz, és próbálod rám húzni az elcseszett gondolataidat." Szerintem Te egy ilyen okostojás megfontolt pógár vagy,aki cinkosan kacsint az asszonyra és bólogat, ha meglátja a bank szolgáltatásának a reklámját, amit ő már régóta használ.

"Véletlenül sem te, aki kijelenti, hogy a bank az rossz, köcsög, szemét, rohadt, stb. stb. már leírtam. :)"

Nekem ez a véleményem. Szemellenzős meg attól vagy, hogy a sajátodat látod a szentírásnak és mindenki hülye, aki nem így tesz.

Aztán tudod-e, hogy Te kölcsön adod a pénzed a banknak, amikor okosan oda utaltatod a fizetésed...?

2013. nov. 4. 20:31
 26/29 fospuska ***** válasza:

Na, majd ezt spórold ki okosan:

[link]

2013. nov. 4. 22:11
 27/29 A kérdező kommentje:

"Óvodás érvelés, de erről nem nyitok vitát, értelmetlen."

Aki úgy kezdi a mondandóját, hogy: "árányom", "supershop trendi b..zi", majd az óvodás érveléssel jön... Hűűűű... :D

"300.000 készpénzzel szégyellném magam,ha összesen egy készpénz felvét díját keresném meg."

Reklamálj annál, akik miatt csak ennyit adnak! :)

"Most viszont egyáltalán nem fordul elő = öngólt rúgtál."

Ja, egyrészt ha rosszul adnak vissza, akkor megszívtad, másrészt bizony el kell ismerned, hogy jó volt, hogy loggolták a tranzakciódat. :)

"Nincs más választásod, ha bankban akarod tartani a pénzed."

Van pár bank az országban (és képzeld, azon kívül is!), és nem egyféle szerződést íratnak alá... :)

"Szerintem Te egy ilyen okostojás megfontolt pógár vagy,aki cinkosan kacsint az asszonyra és bólogat, ha meglátja a bank szolgáltatásának a reklámját, amit ő már régóta használ."

Szerintem Te egy ingerült gyökér vagy, aki hisztizik, ha valaki nem osztja az idióta nézeteit. Érvek híján sajnos rögtön az elejétől kezdve csak és kizárólag a személyeskedés és az egyre nagyobb baromságok kitalálása megy neked... (kedves nulla százalékban hasznos válaszokat adó) :)

"Nekem ez a véleményem. Szemellenzős meg attól vagy, hogy a sajátodat látod a szentírásnak és mindenki hülye, aki nem így tesz."

Én nem könyveltelek el bankgyűlölő elmebeteg b..zinak, és illettelek különböző jelzőkkel, amíg te nem tetted meg kb. ugyanezt többedjére. Amit leírtál, pont rád igaz. :D Ha normális hangon adnád elő az ötleteidet, akkor talán nem néznélek hülyének. Mi okozza ezt a sok agressziót? :)

"Aztán tudod-e, hogy Te kölcsön adod a pénzed a banknak, amikor okosan oda utaltatod a fizetésed...?"

Jéééé, mesééélj méééég! :)

"Na, majd ezt spórold ki okosan:"

Hiszen CSAK bankbetét létezik a világon. Köszönöm a tájékoztatást. :)

2013. nov. 7. 00:19
 28/29 fospuska ***** válasza:

"Reklamálj annál, akik miatt csak ennyit adnak! :) "

Még reklamálnom sem kell, ennyivel egyszerűbb.

"Ja, egyrészt ha rosszul adnak vissza, akkor megszívtad, másrészt bizony el kell ismerned, hogy jó volt, hogy loggolták a tranzakciódat. :)"

Az a minimum, hogy beismerik, ha hibáztak, ne nekem kelljen már bizonygatnom. Plusz nem rajtuk múlt, hogy kiderült a "baleset" és kp.-nél sosem fordult elő, hogy nem annak fizettem, akinek kellett volna.

"Van pár bank az országban (és képzeld, azon kívül is!), és nem egyféle szerződést íratnak alá... :)"

Nem kell semmiféle szerződést aláírnom,nem kell semmire figyelnem és nincs apró betű.

"Szerintem Te egy ingerült gyökér vagy, aki hisztizik, ha valaki nem osztja az idióta nézeteit. Érvek híján sajnos rögtön az elejétől kezdve csak és kizárólag a személyeskedés és az egyre nagyobb baromságok kitalálása megy neked... (kedves nulla százalékban hasznos válaszokat adó) :) "

Kislány, egyáltalán nem vagyok ingerült,mint mondtam, a legkevésbé sem tudsz felidegesíteni. Ahhoz ennél sokkal több muníció kellene. A nulla százalékkal kb. mit akartál reprezentálni azok kívül, hogy szóltál pár ismerősödnek,ugyan pontozzanak már le,legyenek olyan bájosak...?

"Én nem könyveltelek el bankgyűlölő elmebeteg b..zinak,..." stb.

A gyökér se jobb. Agresszió..? Ugyan. Pár jelzős szerkezet az egész. Ha udvariasan körülírom, attól a jelentése ugyanaz.

"Jéééé, mesééélj méééég! :) "

Innentől minek...?

"Hiszen CSAK bankbetét létezik a világon. Köszönöm a tájékoztatást. :)"

Van benne egy szó,ami elkerülte a figyelmedet, ez pedig a "megtakarítás". Azaz mindegy, miben tartod a pénzed.

Nagyon szívesen.:)

2013. nov. 13. 10:49
 29/29 A kérdező kommentje:

Nagy mestere vagy annak, hogy elbeszélj a mondataim mellett... :D

"Még reklamálnom sem kell, ennyivel egyszerűbb."

A kedves kormányra gondoltam, amíg nem voltak "rendkívüli" különadók, addig normális díjak voltak. :)

"Kislány, egyáltalán nem vagyok ingerült,mint mondtam, a legkevésbé sem tudsz felidegesíteni. Ahhoz ennél sokkal több muníció kellene. A nulla százalékkal kb. mit akartál reprezentálni azok kívül, hogy szóltál pár ismerősödnek,ugyan pontozzanak már le,legyenek olyan bájosak...?"

Saajnos nem talált a nemem, de hát 50% esély volt rá... ;) Ezek szerint alapból ilyen a "stílusod"? Hát jó... Az első kommentelőnek sikerült olyan választ adnia, ami nem velem ért egyet, mégis kulturált. Neked azért nem sikerült, mert nem akartad utánozni? :D Igen, szóltam minden ismerősömnek, meg a modiknak is írtam, hogy írják át az adatbázisban a százalékodat! Sőt, fizettem is érte! :) Mondjuk azt próbálja reprezentálni, hogy egy picit többen néznek hülyének téged, mint engem... Talán... Előfordulhat...

"A gyökér se jobb. Agresszió..? Ugyan. Pár jelzős szerkezet az egész. Ha udvariasan körülírom, attól a jelentése ugyanaz."

B..zi <--> gyökér, én érzek némi különbséget. Majd legközelebb úgy megyek be a kocsmába, hogy "aggyá egy sört te baarom állat" aztán vagy megüt a csapos, vagy hozzám vágja a korsót. Én meg értetlenül fogok állni, hiszen a jelentése ugyanaz, mint a "kérek egy korsó sört"-nek. (Irónia volt, hülyeséget írtál.)

"Van benne egy szó,ami elkerülte a figyelmedet, ez pedig a "megtakarítás"."

Egy kicsit nehézkes lenne pl. részvények egy részét államosítani... Az most megtakarítás, vagy mellékállásban tőzsdecápa a delikvens? Ha aranylapkákat tartok otthon, az szerintem eléggé a spórolt (=megtakarított) pénzemből van, akkor az megtakarítás? Na meg problémás úgy meghozni egy ilyen törvényt, hogy az senkinek ne tűnjön fel...

2013. nov. 16. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!