Kedves baloldaliak! Ehhez mit szóltok?
Te komolyan azt gondolod, hogy akárki, aki nem mélymagyar megnézi a te 13 perces videódat? A 26. másodpercnél nyomtam rá X-et.
Kettőspont dé.
Nem vagyok baloldali , sőt erősen jobboldali vagyok, de nagyon nem csípem a foci ultrákat.
Olyan primitívek, agresszívak.
Nem szeretem őket.
Mélymagyar: olyan magyar, aki a nemzetet hőzöngéssel, kukagyújtogatással és egyéb pusztító tevékenységekkel építi (szerinte). Mindezt tetőtől-talpig árpádsávba, mentébe öltözve, oldalán sámándobbal teszi. Ez szerinte jobb, igazibb ("mélyebb") magyarrá teszi őt, mint az ő fejükben tőlük markánsan elkülönülő mindenki mást.
Ha kritikát kap (pl. adófizető, termelő magyaroktól), azonnal zsidógányberálisozásba kezd és leköpködi a kritikusát, mert ő nem annyira magyar, mint ő. Az esetek felében még az antimagyar, magyargyűlölő jelzőket is hallhatjuk. Mert a mélymagyarral nem lehet nem egyetérteni, minden amit mond szentírás, ha nem értesz vele egyet a Sátán vagy.
Mi az, hogy mély magyar? Ilyen nincs.
Nem nem vagyok hülye csak kellett egy kis provokáció.
Amúgy meg nem értem mi a rossz egy botban aminek a vége füstöl..nem a ködgyertyával lövöldöző Kohorta Osijeket, BBB Zagrebet vagy Torcida Splitet linkeltem be hanem Green Monstert, Ultra Violát meg Unity Győrt akik azt hiszik, hogy primitívek menjenek ki meccsre és láthatják, hogy nem azok, egy bottól nem kell félni..ellentétben a ködgyertyától de soha nem tapasztaltam Magyarországon ezt..
Amúgy a zenéi miért lennének primitívek?
Az sokkal primitívebb aki dalolva adja meg magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!