Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves baloldaliak! Ehhez mit...

Kedves baloldaliak! Ehhez mit szóltok?

2013. aug. 27. 22:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

9-es!

Érdekes én soha nem hordtam bakancsot, keresztet vagy árpádsávot, soha nem tettem közé nacionalista nézeteimet az utcán ennek ellenére itt a kérdésre is "mély magyar" lennék..ami amúgy egy nem létező szó..

Arról nem beszélve, hogy akik itt mélymagyaroznak azok általában IQ 50 alatti Bajnai szavazók, akik nekünk üvöltik, hogy primitív miközben ők azok akik gátlástalan gusztustalan olykor olykor nokedli féle megnyilvánulások mellett igyekezve próbálják lejáratni a Jobbikot és más nacionalista embereket és községeket mert féltik az MSZP 2. helyét, nekik üzenem az összefogás nélkül már rég elment..én a parlamenti bent maradásért aggódnék a helyetekben..

2013. aug. 28. 09:44
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, azt áruld el, hogy a videón látható kiváló hazafiak kifizették-e már azt a sok, általuk szétvert metrókocsit, amit a magyar adófizetők pénzéből kellett helyreállítani?
2013. aug. 28. 10:00
 13/27 anonim ***** válasza:

Az válik szóvá, amit a nyelv azzá tesz. 25 éve még az Internet sem volt köznyelvi szó, csak pár szakember használta.

Egyébként meg előtte kérdezték, hogy mit jelent, én csak válaszoltam. Mit érdekel engem, hogy te épp mi vagy?

2013. aug. 28. 10:02
 14/27 anonim ***** válasza:
21%
és 10 órás, te azt áruld el, azt a pénzt amit az mszp-szdsz kommunistái nokiás dobozokban talicskáztak visszafizették-e?
2013. aug. 28. 10:09
 15/27 A kérdező kommentje:

"Kérdező, azt áruld el, hogy a videón látható kiváló hazafiak kifizették-e már azt a sok, általuk szétvert metrókocsit, amit a magyar adófizetők pénzéből kellett helyreállítani?"

A szurkolók többsége, mondjuk vegyük az ETO-t ahol utóbbi időben kezd kialakulni a kemény mag: A szurkolók többsége:

-Dolgozó (ADÓ FIZETŐ)

-Egyetemista

-Egyéb diák

De te meg azt áruld, hogy azokat a legyilkolt magyarokat akiket nem védet meg senki a cigányoktól kihozza vissza? Mert oly Isten nincs..

2013. aug. 28. 10:19
 16/27 anonim ***** válasza:
42%
Hogy jönnek ide a cigányok? Ne tereld a témát! Még egyszer kérdezem, ezek az általad remek hazafinak tartott huligánok kifizették azt a kárt, amit a magyar adófizetőknek okoztak?
2013. aug. 28. 11:20
 17/27 anonim ***** válasza:
38%
de te sem válaszoltál! a kommunisták kifizették a kárt, amit okoztak az elmúlt 8 évben?
2013. aug. 28. 11:22
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
Azért nem válaszoltam, mert nem tartozik a tárgyhoz, itt a focihuligánokról van szó. Tőlem beszélgethetünk az MSZP-ről, a szíriai helyzetről vagy a fecskék párzási szokásairól is, de ez egy másik topik.
2013. aug. 28. 11:44
 19/27 Dick Esmen ***** válasza:
Mi köze ennek a baloldalhoz?A világon(sőt,a 90-es években még Magyarországon is)ugyanúgy vannak baloldali ultrák is.
2013. aug. 28. 16:36
 20/27 A kérdező kommentje:

Válaszoltam.

1. Az Ultrák többsége nem a segélyből él, hanem munkából.

2. Én nem mondtam, hogy hazafiak de nálad biztos nagyobb még a Kemecse B közepe is..

3. Az összetört székeket, kerítéseket egyebeket nem te fizetted és nem is más adó fizető ha csak nem a Puskás F. stadionról van szó.

2013. aug. 28. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!