Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves baloldaliak! Ehhez mit...

Kedves baloldaliak! Ehhez mit szóltok?

2013. aug. 27. 22:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

9-es kommentelő,

létezik olyan, hogy "mélyzsidó"?

Ha igen, akkor mi a definíciója?

2013. aug. 28. 19:08
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
olyan sem létezik, hogy "kedves baloldaliak"! a baloldaliak kommunisták, így nem lehetnek kedvesek, mert a sátán szolgái!
2013. aug. 28. 19:22
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező: tehát ha én pl. befizetek x millió forintnyi adót, akkor jogom van felgyújtani egy buszmegállót? Lóf@xt! A jövedelmednek az a százaléka, amit adóként befizetsz, az nem a tiéd, hanem a közösség jussa. Ezért bűncselekmény az adóelkerülés, és ezért közösségellenes, deviáns magatartás köztulajdont rongálni.(Magántulajdont meg pláne, az semmivel sem jobb, mintha simán lopna.) De ha már rongál, legalább térítené meg a károkat.

Szóval akármilyen hazafias plakátokat lóbálnak a futtbalhuligánok, nem lesznek hazafiak, hanem egy közösségellenes, deviáns csürhe maradnak, akiket a nemzet egészének ki kell rekesztenie, amíg nem hajlandók annak hasznos tagjaként viselkedni.

2013. aug. 29. 01:22
 24/27 A kérdező kommentje:

"Kérdező: tehát ha én pl. befizetek x millió forintnyi adót, akkor jogom van felgyújtani egy buszmegállót? Lóf@xt!"

Tudtommal a rongálások nem gyakoriak, főleg nem a Puskásban vagy a még kb 3-4 állami stadionban. Hiába fizetsz adót abból egy stadion sem kap semmit elmondom neked, hogy az ETO Park nem az ETO vagy az állam kezében van, így mint bérlő max az ETO adhat pénzt a felújításra de még ő sem. A Stadionok felújításáért a tulaj a felelős nem az állam, így miközben a buszmegálló meg rongálása az állami tulajdon megrongálásának számít az esetek 99%-ban, addig a stadionban egy szék letépése magánjog sértés...

Amúgy meg ott kezdődik, hogy Magyarországon van kb. 20.000 Ultra vagy picivel több ebből max ha 100-200-220 számít huligánnak, a görögtűz használata nem ütközik sem törvénybe se élet veszélyeztetésbe...egy bot melynek vége ég/parázslik és füstöt bocsát ki...

2013. aug. 29. 09:57
 25/27 anonim ***** válasza:
60%

Tehát akkor a csapatok magántulajdonát rongálják, az sem jobb, sőt!

A budapesti drukkerek meg rendszeresen ezt csinálják a metrókban, aztán csodálkoznak, hogy pár nappal később nem indul a szerelvény, mert az ugrálással teljesen szétba@sszák a szerkezetét: http://www.youtube.com/watch?v=lTaqA6VKsCM

Mondjuk itt legalább nem verték szét direktben a szerelvényt, arra is volt már pár példa. De említhetném az összefirkált-összeragasztott falakat szerte a városban.

2013. aug. 29. 10:54
 26/27 A kérdező kommentje:

Az ugrálás nem számít szándékos rongálásnak.

A falfirka természetesen igen, azt én sem támogatom.

habár sokszor jól jönnek például kb 2005-6 körül ki írták, hogy "Sose lesztek bajnokok" Erre 2012-13-ban csak nyert az ETO :D

2013. aug. 29. 11:22
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi köze a magyarsághoz a focinak, de közben olvastam a kérdező egyik hozzászólását, amiben elismerte, hogy provokált. Csak tudnám minek, éppen elég szar a jobboldal megítélése, miért kell még rontani rajta?

Tisztelettel: egy jobboldali.

2013. szept. 1. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!