Jobbikosok! Anyam nem akar szavazni! Mit tegyek?
Nem szavaz? Mi az, hogy nem szavaz? Akkor hazaáruló! Hörr.
:)
Nem szavaz?
Biztos suttyomba az MSZP-re vagy az SZDSZ-re akar szavazni! Antimagyar, sőt nem lehet, hogy zsidó?
Szerintem küld el Izraelbe!
normális választ?
ha nem akar szavazni, akkor nem szavaz.
tudtommal a választáson való kötelező részvétel immáron cca 20 éve megszűnt kishazánkban :)
nem tudom, miért épp a jobbikosokhoz szólsz, de hagyd békén anyukádat... nem tudom hány éves vagy, de ha gyerek, akkor ne szólj bele a dolgába, ő dönti el, mit akar csinálni, ha meg felnőtt, akkor menj el és szavazz, akire akarsz... de ne gyűlöltesd meg anyuddal még jobban a politikát, és végképp ne mond meg neki,hogy kire szavazzon, ha mégis elmegy... semmi közöd hozzá
én a párommal nyíltan jobbikos vagyok és eljárok a gyűlésekre is, de anyumék ezt nem nézik jó szemmel és nem is akarnak a családon belül politizálni, attól függetlenül,hogy a sazvazatukkal ők is a jobbikot támogatták és fogják támogatni remélhetőleg... de nem próbálom őket meggyőzni meg kényszeríteni...egyszerűen leteszem a havonta megjelenő újságot az asztalra és ha akarják elolvassák...nehogymár te dönts arról, mit csináljanak a szüleid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!