Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok mikor lettek olyan...

A magyarok mikor lettek olyan szolgalelkűek és érdektelenek hogy engedik hogy más érdekek diktáljanak a hazájukban?

Figyelt kérdés

2013. okt. 30. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egy 10 milliós ország, hogy dönt meg egy 100 milliós hatalmat?

Tulajdonképpen nincs ránk szüksége csak a piac kell neki és az olcsó munkaerő.

Szóval, ha mi azt mondjuk, hogy nem dolgozunk ingyen, akkor átmegy a szlovák,románhoz és a bolgárhoz egy kis ráadás adókedvezménnyel és további támogatások mellett bekönyörgik a gazdát, hogy legalább munkát adj a népnek!

Szóval az a baj, hogy nagy a verseny a kéregető leszakadó államok között... így nincs meg a kölcsönös függés, mert bádog csarnokot bárhol feltud építeni, egy 5 perces munkafázist bárkinek belehet tanítani.

2013. okt. 30. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
A magyarok legyőzhetetlenek. Minden más népet képesek igába hajtani.
2013. okt. 30. 15:00
 13/18 anonim ***** válasza:
szép dolog a hazaszeretet, de azért vaknak nem kell lenni
2013. okt. 30. 15:02
 14/18 A kérdező kommentje:

elsősorban jelenkorra gondoltam. szerintem ugyanazok a hatalmi körök fojtják el MO-t évszázadok óta, csak más más poltikai köntösben.

Nagyon remélem hogy ez nép végre kiszabadul, elsősőrban saját mély álmából, a közeljövőben.

2013. okt. 30. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:

de látod kérdező, hogy milyen vakok

már ott virít a 0% a válaszomnál pedig csak tényeket közöltem

pontozgathattok le akárhányszor, akkor is hülyeség azt állítani, hogy a magyarság legyőzhetetlen és bárkit igába foghatnak

akkor már mindjárt válaszoljatok arra is, hogy mégis miért pont az ellentéte történik?

ha tényleg ilyen nép vagyunk, akkor mégis miért mindig mi vagyunk igába fogva?

ésszerű választ már nem tudtok adni, csak lepontozni, gratulálok

Magyarország, én így szeretlek!!!!

2013. okt. 30. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha valaki szökni akar, akkor ki kell várni a megfelelő alkalmat így van ez a rablánccal is... nem szolgalelkű a magyar, csak pont a magyar történelem a tanítója, annak, hogy sikert csak akkor lehet elérni, ha a háttér hatalom is megingott ( lásd suezi válság vs Budapest (kelet-eu), 1848 Európai forradalmi hullám)
2013. okt. 30. 22:02
 17/18 A kérdező kommentje:
A magyar senkit nem akar igába hajtani...szégyen hogy vannak még akik igy gondolkodnak
2013. okt. 31. 19:41
 18/18 A kérdező kommentje:
rég le kellett volna szaadni az euról és a turáni népekkel baratkozni.
2013. okt. 31. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!