Nem értem mindenki a változást szeretné de a kopogtatócédulát eldobja elégeti, nem annak adja akit szeretne látni a parlamentben, ennyire érdektelenek vagyunk?
Nos, szerintem idén eléggé bután lett megszervezve a gyűjtés, legalábbis a mi pártunknál. Eddig a központba vittem be a család céduláit, miután mindenki kitöltötte. Idén viszont mindenkihez házhoz jöttek, bevinni nem lehetett. Miután az egyik gyűjtőnek nagy nehezen odaadtuk (azaz akkor jött, amikor itthon is voltunk, és még a csengőnk is éppen működött), rá két napra ugyanattól a párttól valaki más is jött érte... Nem szeretem az ilyesmit.
Viszont valószínűleg rólunk mindenki tudja, hogy narancssárgák vagyunk, mert más pártok nálunk nem is próbálkoztak! :) Minket például a többi párt zaklatásától véd meg az, hogy a névvel-címmel ellátott kopogtatóinkat mindig ugyanoda adjuk.
Én, először is, azért nem adom oda senkinek, mert elvileg hiába kellene megsemmisíteniük utána, sosem tudhatom, visszaélnek-e az adataimmal [személyi azonosító, név, lakcím], készítenek-e maguknak listát...
Másrészt, van rajtam kívül elegendő, sokkal magabiztosabb ember, aki ajánlja őket. Bőven elég annyi ember.
Harmadrészt, a kopogtatócédula nem azt jelenti, hogy az arra írt pártot fogja támogatni az illető. Sőt. [ld. Munkáspártnak jópár helyen mindig sikerül indulnia, aztán... korántsem szavaznak rájuk annyian, pocsékul szerepelnek].
Nem utolsó sorban, utálom, ha nyaggatnak, és a kopogtatócédulás rendszer helyett valami másra vágyom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!