Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindenképpen szeretném ha...

Mindenképpen szeretném ha leváltanák a Fideszt. Jobbikra vagy a baloldalra érdemesebb szavazni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 11:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%

"ahogy látom még Ti magatok sem tudjátok mi is lenne a jó"

Dehogynem tudjuk. MSZP-E2014. Orbán meg takarodhat a sunyiba.

2013. okt. 26. 12:21
 12/24 anonim ***** válasza:
Szóval summa summárom, senkire nem szavazok, mert nincs olyan erő jelenleg a komolyan vehető politikai csoportosulások közül, amellyel akár csak nagyjából is egyetértenék. Én a kapitalizmus híve vagyok, ami - kapaszkodjatok meg - azt jelenti, hogy egy tranzakciót nem ellenőrizhet harmadik fél a felek beleegyezése nélkül. Vagyis ellenzem az adóhivatal gátlástalan jogkörét, a pénzmozgás feletti teljes kontrollt, a bankok és egyéb az állam kedvencei közé tartozó vállalatok közpénzből pénzelését, különleges jogosítványokhoz való juttatását, monopolhelyzetük elősegítését. Én ezeket mélységesen megvetem és ellenzem. De jelenleg egy kapitalista párt sincs Magyarországon, ugyanis mind csak azt hirdeti, hogy az államnak kell befolyásolnia a munkaerőpiacot, segíteni veszteséges vállalkozásokat, rabló, fosztogató cégeket és bankokat gazdasági és jogi előnyökhöz juttatni. Szerintem ez undorító, de ma minden párt ezzel ért egyet. Úgyhogy, nem szavazok senkire.
2013. okt. 26. 12:24
 13/24 anonim ***** válasza:
40%
Baloldalra mindenképp. A Jobbik félkatonai nácik gyülekezete.
 14/24 anonim válasza:
16%
Hát akkor azt hiszem vége MO-nak!!!!!
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

Én is, de a ballib bohócokra semmiképpen sem szeretném visszacserélni!

A jobbikkal sok mindenben egyetértek, de vannak kételyek.

Azt hiszem ezt a választást is kihagyom.

2013. okt. 26. 12:29
 16/24 anonim ***** válasza:

A Fidesz rémesen rossz, de az Együtt PM-MSZP vagy a Jobbik még ennél is borzalmasabb lenne kormányon. EZ van.

Bár a kérdés pusztán elméleti jellegű, ugyanis egyik ellenzéki pártnak sincs semmi esélye arra, hogy a Fideszt leválthassa 2014-ben.

2013. okt. 26. 12:30
 17/24 anonim ***** válasza:
12%

"Állandóan a sértettség és a kisebbrendűségi komplexus tör fel belőlük, azt hiszik, senki sem figyel rájuk, közben meg így is több figyelmet kapnak, mint amit megérdemelnek, mert a balhézással vívják ki. "

Akkor mivel magyarázod, hogy a legutóbbi voksolással bekerültek a parlamentbe és az eu-parlamentbe?

A kérdésre a válaszom: szerintem a Jobbikra. A baloldal már bőven előadta magát és a tudását 2002 és 2010 között.

2013. okt. 26. 12:56
 18/24 anonim ***** válasza:
48%
Komolyan az emberek 4 év alatt elfelejtették, hogy nyolc éven keresztül hülyének néztek minket? Komolyan ennyire suta, és gondolkozni nem tudó ember él ebben az országban? Miért kell bankárokat megválasztani politikusnak? miért? mer kaptok ingyen tollat? Szerintem ti nem vagytok normálisak, hogy lehet azt a sok rosszat elfelejteni amit ezek a mocskok műveltek velünk? Mikor forr be a fejetek lágya? Majd akkor hisztizzetek, amikor még a wc-t is eladják alólatok, ti együgyűek. Igen, előszeretettel használják a tudatlan emberek a "náci" szót a Jobbikra.Jobb is, hogy nem szavaztok rájuk, hiszen az önálló gondolkodás nem rátok vall. Menjetek szavazzatok az mszp-re és társaira, hátha kaptok ingyen krumplit, bablevest...Szánalmas
2013. okt. 26. 13:05
 19/24 anonim ***** válasza:
37%
Én a Fideszre szavazok. Egyébként csak itt GYK-n vannak többségben a Jobbikos MSZP-s emberek,múltkor facebookon olvastam egy cikket, ahol az emberek kiálltak Orbán ill a Fidesz mellett, alig akadt elvétve pár ember akik ócsárolták, de ők is le lettek oltva. Szóval remélem nem lesz leváltva a Fidesz, és szerintem erre elég nagy esély van.
2013. okt. 26. 13:51
 20/24 anonim ***** válasza:
MSZP-E2014 :)
2013. okt. 26. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!