Érdemes a MoMa-ra és Bokrosra szavazni?
Érveket és ellenérveket kérek, illetve hogy milyen politikára lehet számítani ha pl bekerülnének a parlamentbe.
ÉRVEKET, nem IMF meg bokrocsomag kántálást.
Illetve ha szerintetek nem jó párt, ti kire szavaznátok és MIÉRT.
Nem mert liberális nézeteket vall,hazugság az amit tegnap mondott miszerint egy konzervatív jobbközép párt lenne.
Az meg ne magyarázzam már el,hogy mit okozott ebben az országban a neoliberális gazdaságpolitika.Mindenki láthatja,hogy mekkora romhalmazt hagyott maga után.
Nem, mert semmi esélye nincs a parlamentbe való bejutásra.
Egyébként mit képzel Bokros, azt sem értem. Ha valami csoda folytán bejutna a baloldali ellenzéki koalíció részeként, akkor is mennyi szava lenne neki ott a minimális százalékarányával??? Érvényre tudna juttatni egy megszorításokra épülő, konzervatív-jobboldali gazdaságpolitikát? Ugyan már! Csak egy még a mostaninál is nagyobb baloldali-osztogató elq*ráshoz adná nevét. Mert a Mesterházy-Bajnai-stb. gyülekezet a gyurcsányizmus újabb kiadása lenne.... Ne legyenek efelől illúzióink.
18:50
"...hogy mit okozott ebben az országban a neoliberális gazdaságpolitika."
Hol volt itt neoliberális gazdaságpolitika???? Kádárizmus 2.0, az volt itt, az is vitt csődbe ismét...
Én nem csípem bokrost.
Nem való miniszterelnöknek maximum miniszternek.Meg nem valami fiatal és MSZMP-s múltja van.
A másik, hogy szabadelvű a pártja, ez tőlem távol áll.
Ja , meg nem szeretem a bajuszos embereket.
Tanulságos hozzászólások.
Kösz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!